vineri, 23 aprilie 2010

Socant: Presedintele Poloniei a fost asasinat!

presedintele,Romania,KGB,Spiritualitate,Inuaki,2021,polonia

                                                          Kamil Gliwiński on Unsplash

UPDATE: Se pare ca cel care a filmat imediat dupa ce sa prabusit avionul cu Lech Kaczynski, a fost injunghiat de niste "necunoscuti" la cateva zile dupa ce a postat aceasta filmare, si se afla in spital in stare grava...
Dupa ultimele informatii se pare ca ar fi fost impuscati si mai multi cetateni Rusi care au fost martori la prabusirea avionului, de catre agenti FSB {serviciul secret rus fostul KGB}.

Un amator care a filmat imediat dupa prabusirea avionului presedintelui Kaczynski invoca focuri de arma si executia unei persoane...

Un cameraman amator care a ajuns la cateva minute dupa prabusirea avionului presedintelui polonez, spune in rusa [si se aude inclusiv pe coloana sonora a filmului] faptul ca s-au auzit focuri de arma, si ca o persoana de la bordul avionului care se pare ca traia, ar fi fost impuscata in cap.

Moartea preşedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, şi a altor oficialităţi de rang înalt polonezi, ca urmare a prăbuşirii unui avion în Rusia, a fost, fără doar şi poate, o tragedie foarte mare. 

Teoria oficială spune că prăbuşirea avionului (ce a avut loc pe data de 10 aprilie 2010) s-a datorat unei “erori de pilotaj”, dar totuşi… Ce-ar fi dacă am privi lucrurile din alt punct de vedere? Ce-ar fi dacă am începe să speculăm puţin şi să tragem concluzia că n-a fost nimic accidental?

Mai întâi să cităm un articol din cotidianul de business Wall Street Journal (data: 9 aprilie 2010), intitulat Polonia, apasă pe trăgaci pentru a slăbi zlotul:

Într-unul din rarele momente de unitate naţională, Banca Naţională a Poloniei şi guvernul polonez au ajuns la un acord pentru a slăbi zlotul polonez, care în ultimele săptămâni s-a apreciat mult, iar această apreciere a monezii este văzută ca o posibilă ameninţare la economia ţării. 

După câteva intervenţii verbale de-a lungul a câtorva zile, banca centrală a intervenit cu bani adevăraţi, vineri 9 aprilie, pentru prima dată în ultimul deceniu.

(Aici am de făcut o mică observaţie pentru cei ce nu înţeleg prea bine mecanismul economic: o întărire mai puternică a zlotului polonez ar fi afectat exporturile naţionale în dauna importurilor; o slăbire a zlotului ar fi dus la creşterea exporturilor Poloniei, deci şi o creştere economică a ţării, pe când importurile din alte ţări ar fi avut de suferit).

Banca Naţională a Poloniei a avertizat joi, 8 aprilie, că este pregătită “tehnologic şi psihologic” pentru a intra pe piaţa financiară, în scopul prevenirii întăririi excesive a zlotului. Oficialii guvernamentali au declarat, de asemenea, în această săptămână, că un zlot puternic zădărniceşte creşterea economică şi au declarat că sprijină total intervenţia Băncii Centrale.

Zlotul polonez a fost foarte volatil în ultimii doi ani, atingând cel mai puternic nivel faţă de moneda euro în iulie 2008, atunci când 1 euro valora 3,20 de zloţi, şi cel mai slab nivel în februarie 2009, când 1 euro se putea achiziţiona cu 4,92 de zloţi. Punctul de echilibru, acceptabil atât pentru exportatori, cât şi pentru importatori, este considera a fi 1 euro = 3,8 zloţi.

Aşadar, liderii Poloniei au luat hotărârea de a pune interesele naţionale deasupra intereselor colective ale Uniunii Europene, lucru absolut normal într-o ţară condusă de politicieni responsabili.

Apoi, a doua zi, o parte din oficialităţile ce au luat această decizie, printre care şi guvernatorul Băncii Naţionale, Slawomir Skrzypek, au murit! 

O simplă coincidenţă, ar spune mulţi, dar… să ne amintim de faptul că Polonia a fost invitată să adere la moneda euro, dar ea a împins această dată după anul 2015. Se vede că Polonia nu e un jucător de echipă, iar în Noua Ordine Mondială lucruri rele se întâmplă celor care nu sunt jucători de echipă.

Şi asta pentru că hotărârea conducerii Poloniei era una neobişnuită, care ar fi schimbat “regulile jocului” (reguli dorite de marea finanţă ocultă internaţională: Illuminati). Acest lucru se poate vedea şi din articolul “Polonia cumpără euro pentru a slăbi zlotul, pentru prima dată în ultimul deceniu”, apărut pe 9 aprilie 2010 în portalul de afaceri Bloomberg.com:

“Decizia Poloniei de a abandona, pentru prima dată din anii ‘90, cursul liber al monedei naţionale, poate da un semnal şi altor bănci centrale din regiune de a-şi reconsidera politicile sale anterioare în favoarea unei abordări mult mai intervenţioniste a statului, iar Banca Naţională a Poloniei este văzută ca o instituţie care schimbă regulile jocului”.

Regulile jocului cui? Ale marii finanţe oculte mondiale binenteles, pentru care decizia Băncii Naţionale a Poloniei era văzută ca o ameninţare pentru tot sistemul financiar pe care îl controlează. Aşa că o “lecţie” aplicată acelor lideri care nu se supun regulilor, era necesară. Şi a doua zi s-a întâmplat nenorocirea. Desigur, asta e doar o speculaţie. Dar şi speculaţiile pot conţine anumite urme de adevăr, nu?

CITITI, ANALIZATI, CONCLUZIONATI…

5 comentarii:

  1. da .. deci e clara treaba. vad ca solutia iesirii din criza este destul de simpla, dar de fapt nu se vrea aceasta solutie, ba din contra!! suntem obligati de catre acest sistem sa ne confruntam cu toate aceste probleme. pentru cine ?! pentru unii ca Ei ?? fuck.. trebuie sa facem ceva.. noi.. toti.. Oameni!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai intuit corect, noi toti trebuie sa trecem prin acesta criza financiara pentru ca Ei sa isi mareasca averile absolut fabuloase, si in acelasi timp sa controleze toata planeta, prin diversele organizatii marioneta pe care le finanteaza din umbra: FMI, UE, NATO etc.

    Dar nu cred ca vor reusi sa faca acest lucru, multi oameni incep sa vada "capcana" care ni-se intinde si multi au inceput sa caute, sa puna intrebari stanjenitoare pentru marionetele Illuminati adica politicieni, si treaba lor a inceput sa fie ingreunata serios in ultimul timp. Asta ve depinde de noi oamenii, daca ne vom trezi si ne vom da seama ca ce ne "promit" Ei este un sistem putred, si ca asa nu mai poate continua, ceva tebuie sa se schimbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gresitzi, mai apropiat de adevar ar fi termenul Intunnecatti... IN rest era la mintea cocoshului ca unul care a trimis FMI-ul la plimbare va avea soarta lu Ceausescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa se implineasca scriptura;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce scriptura bai anonim , aia care i-a nascut pe astia si altii ca ei ? de ce sa se ideplineasca numai lucrurile rele si astia sa n-o ia in .... nu se poate face nimic , nu au nici o retinere , au planuri diabolice , cei mai mari economisti finantisti si experti ai lumii, planurile lor functioneaza de sute de ani ,

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...