sâmbătă, 12 iunie 2010

Statele Unite ale Americii detin o intreaga flota stelara


                                                       benjamin lehman on Unsplash


Statele Unite ale Americii detin o intreaga flota stelara!

Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. 

El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre.Scotianul sustine ca a patruns in bazele de date ale celor doua organizatii in incercarea de a gasi dovezi cu privire la existenta extraterestrilor. In schimb, sustine acesta, a gasit mult mai mult decat se astepta. 

McKinnon a declarat in fata judecatorilor si a presei ca a gasit dovezi ale tehnologiilor de origine extraterestra, a existentei energiei capabile sa stopeze procesul de incalzire globala, ale dispozitivelor antigravitationale si, peste toate, a existentei unei adevarate flote stelare, capabile sa strabata distante uriase prin spatiul cosmic. 

In mod bizar, niciun reprezentant al acuzarii nu a negat spusele lui McKinnon. Ceea ce isi doresc, insa, autoritatile americane este ca scotianul sa fie extradat si sa primeasca o pedeapsa maxima de 60 de ani intr-o inchisoare de maxima securitate din SUA. 

In prezent, Mckinnon s-a adresat Curtii Europene pentru Drepturile Omului si autoritatilor britanice pentru a refuza extradarea. 

Mai mult, Partidul Conservator Britanic a si demarat un proiect prin care cazul scotianului sa devina varful de lance in schimbarea legislatiei si a legii extradarii, sustinand neconditionat apararea acestuia. 

Cititi, Analizati, Concluzionati...  

4 comentarii:

  1. Bravo lui Gary Mc Kinnon, este un om curajos .
    Daca am fi 1% din populatia lumii la fel, acesti indivizi oculti nu ar avea ce sa mai faca.
    Ei vor sa ne inoculeze spaima de E.T cand de fapt, de ei ar trebuie sa ne fie frica, ptr. sunt niste intunecati si nu au scrupule.
    Pentru ei nu conteaza viata noastra sau a planetei. Ei au programul lor de nimicire si il urmeaza din generatie in generatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi se pare exagerat acest articol. De fapt sunt convins ca detin ei foarte multe informatii legate si de conditiile de viata exobiologice, exogeologice desfasurate pe alte planete care au viata pe ele. Am cunoscut un fost haecker care a intrat in proiectele de cercetare a spatiului ale Angliei. Ce credeti ca a gasit. Pai sincer nimik interesant decat:

    - formele de viata care traiau pe fiecare din cele peste 2.000.000 de planete cu viata pe ele cunoscute deja la vremea aceea
    - denumirile acelor planete (niste nume de te doare mintea), precum si date privind structura geologica, compozitiia minerala, date geografice, dimesiunile astronomice, compozitia aerului atmosferic la fiecare in parte.

    Nimik interesant nu? :)) =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul iese la suprafata tot mai mult, incet incet nimic nu va mai putea fi tainuit, dar nu numai atat, in curand, nimeni nu va mai putea asuprii pe nimeni sau sa decida destinul altora dupa bunul plac.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai daca stam prea mult cu capul in nisip, cum sa vedem ce se intampla deasupra?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...