duminică, 10 aprilie 2011

Extratereştrii există: FBI a făcut publice 2.000 de documente care confirmă aterizarea OZN

exista extraterestri,exista OZN,Romania,NASA,Conspiratii,programul spatial secret,extraterestri,2021,FBI,Agenda OZN,Spiritualitate,Inuaki,Istoria Secreta,



Oficialii FBI au făcut publice 2.000 de documente care ar confirma aterizarea unor OZN-uri în SUA şi existenţa extratereştrilor.

Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950.

Este vorba de trei "farfurii zburătoare" care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime.

Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu.

Extratereştrii există! Cel puţin asta relevă nişte documente făcute publice de FBI. Actele mai arată că în 1950, în statul american New Mexico au fost descoperite 3 OZN-uri, iar în interiorul acestora au fost găsiţi extratereştri care se asemănau cu figuri de oameni.

Potrivit Daily Mail, mii de documente digitale au fost încărcate pe site-ul oficial al Biroului Federal de Investigaţii. În unul dintre acte se spune că OZN-urile aveau formă circulară şi aveau un diametru de aproximativ 15 metri, iar fiecare era ocupată de 3 fiinţe de aproximativ 1 metru înălţime. Mai mult, fiinţele erau îmbrăcate cu haine metalizate dintr-o structură foarte fină, asemănătoare celor purtate de piloţii de avioane.

Raportul mai arată că descoperirea din New Mexico a fost posibilă datorită faptului că Guvernul dispunea de un radar foarte mare în zona respectivă. Potrivit unor zvonuri, în jurul datei de 2 iulie 1947 în apropierea unor baze militare s-au prăbuşit nişte OZN-uri, iar trupurile extratereştrilor ar fi fost recuperate de militarii americani.

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati...

8 comentarii:

  1. ardeti diavolii;

    numai daca te uiti la figurile lor si tise zburleste pielea;
    o parte a extraterestrilor sunt humanoizi asemanatori cu noi sau cu un fel de elfi, sau ceva in genul fiintelor din filmul Avatar, dar creaturile astea mici cu capul ala imens si ochii tip mongoloid, arata ca niste demoni

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, in mod clar trebuie arsi pe rug... de catre Biserica mai ales... sau mai bine sa declansam niste cruciade "crestine" prin spatiu impotiva lor! Acum esti multumit/a?

    RăspundețiȘtergere
  3. !!!Atentie ipoteza mea e ca noi suntem urmasi acestor fiinte si ca ei ne-au lasat pe lume prima data , iar akum noi ne-am dezvoltat si ne uram propria entitate !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. lumina alba!!!! esti produsul perfect al religiei si al ignorantei!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Unii spun ca aceasta chestie pregateste o noua manipulare in care actualii teroristi sa fie inlocuiti de catre inamicul IT, fapt care ar conveni de minune viitorului stat politienesc mondial ce se doreste a fi creat. Va dati seama cat de greu ar fi sa demonstrezi ca nu esti extraterestru?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, eu zic sa ii eutanasiem, noi asta stim cel mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu va suparati ca va spun insa trebuie sa stiti ca exista ordine in acest univers ,o ordine si o ierarhie bazata pe nivelul de vibratii si de creativitate al fiecaruia ,,fapul ca prezentati situatia omenirii ca si cumnu am avea nici o sansa in fata unor planuri care mai de care mai complexe si mai diabolice nu faceti decit sa fiti prizonieri ai propriilor neincrederi si spaime.va salut cu drag pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ lumina alba
    Sunt humanoizi, numai daca la maini si picioare au cate 5 degete. Altfel, probabil, reptilieni.
    clujean

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...