vineri, 3 iunie 2011

Romania va experimenta... teleportarea!

Romania,Renasterea,Ascensiune,Energie Libera,Conspiratii,Spiritualitate,Inuaki,2021,Fizica Quantica,


Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara de la Magurele se pregateste sa construiasca cel mai puternic laser din lume, unde specialistii romani vor sa faca mai multe experimente si sa incerce sa teleporteze obiecte.

Potrivit specialistilor, laserele si fasciculul gama vor crea in incinta in care se afla obiectul un camp electric mai puternic decat oriunde in Univers.

Acest camp va deplasa electronii cu viteza luminii, din punctul A in alt loc, pe care il numim B, din aceeasi incinta, scrie realitatea.net.

Acesta va crea un câmp electric atât de puternic încât va transporta materia dintr-un punct în altul, exact aşa cum am văzut în filmele science fiction.

Instantaneu, electronii vor atrage dupa ei nucleele atomilor de unde au fost smulsi. Astfel, intregul obiect se va deplasa cu viteza luminii dintr-un loc in altul.

Directorul Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara de la Magurele, Nicolae Zamfir, a spus:

„Da, vom experimenta teleportarea, pentru ca acel camp electric urias pe care il vom crea va transporta materia. In ianuarie am prezentat teoria in Statele Unite, iar entuziasmul a fost extraordinar. Acum toata lumea asteapta laserul de la Magurele“.

Nicolae Zamfir, prezent vineri la un seminar international pe tema ELI-NP, organizat de KPMG Romania, a explicat ca "puterea laserului va fi mai mare decat cea a tuturor centralelor nucleare, insa aceasta putere nu functioneaza continuu".

Intrebat daca pilonul de la Magurele, care are ca obiectiv aprofundarea fizicii nucleare folosind fascicule laser cuplate cu gamma, va putea inlocui o centrala nucleara, Zamfir a declarat ca "orice este posibil la viteza cu care avanseaza societatea omeneasca, insa acum se intrevad cu totul alte aplicatii".

În câţiva ani tumorile canceroase sau bombele din vămi şi aeroporturi ar putea fi distruse de cel mai puternic laser din lume, care va fi construit la Măgurele, la patru kilometri de Bucureşti. Acesta va fi de o sută de ori mai puternic decât orice alt laser existent la această oră.

România a candidat şi a câştigat proiectul, care ar trebui să fie finalizat în 2015, cu finantarea UE si a guvernului Romaniei, iar primele aplicaţii practice ale noului laser vor putea fi demonstrate după anul 2020.

Construcţia aparatului va începe în 2012, iar maşinăria va fi folosită la terapii anticancer sau în experimente de fizică nucleară, printre care si teleportarea.

Cu ajutorul laserului se vor putea neutraliza şi substanţele radioactive, realizare care ar reduce costurile pentru depozitare şi ar putea mări eficienţa producerii de energie prin fisiune nucleară, ca în cazul centralei de la Cernavodă, cu cel puţin 10%.

Complexul de cercetare se va întinde pe două hectare.

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... 

18 comentarii:

  1. Am citit pe net mai multe referiri la această informaţie, conform căreia la Măgurele de Bucureşti se va construi cel mai mare laser din lume. Măi să fie! Ne lasă americanii să-i întrecem în cercetare? De parcă cel mai mare laser din lume ar fi cel mai mare cârnat de Pleşcoi.
    Referirea directorului Gheorghe Zamfir de la IFIN Măgurele este stranie şi glumeaţă, când spune că se va obţine un câmp electric „mai puternic decât oriunde în Univers”. E cam mult spus. Te pomeneşti că se mută centrul Galaxiei la noi în Bucureşti.
    Dar aberaţiile (sau glumiţele) nu se opresc aici. Se afirmă că acel câmp electric va smulge electronii dintr-un corp, transportându-i cu viteza luminii din punctul iniţial A într-un punct B, al unei incinte.
    Deci relativitatea restrânsă va fi desfiinţată. Aceasta prezice că nici o particulă nu poate atinge viteza luminii, deoarece masa ei tinde să devină infinită şi nu mai poate fi accelerată.
    Ba mai mult decât atât, electronii vor atrage instantaneu (!?) şi nucleele rămase fără învelişul electronic, acestea urmând docile electronii vitezomani, pentru a se reface structura corpului de experienţă în punctul final B, unde se va regăsi corpul în starea sa iniţială, pe care o avea înainte de a fi lovit de raza uimitorului laser.
    Este îndoielnică explicaţia. Dacă, prin absurd, ar fi posibil să se extragă toţi electronii dintr-un corp, atunci forţele de repulsie dintre nuclee ar dezintegra instantaneu corpul respectiv. Dacă acest proces are loc în incinta presupusă de experiment, atunci în acea incintă obiectul experimentului (corpul) va fi regăsit sub formă de plasmă. În acest context, în punctul B corpul dezintegrat va fi regăsit ca o bucată de zgură şi niciodată sub forma structurii ordonate pe care o avea în punctul A.
    Apoi gluma cea mai mare este că ei numesc acest proces teleportare, când, de fapt, ar fi vorba despre o transportare a unui corp, după, ce este fărâmiţat în electroni şi nuclee. Cred că se tem să mai experimenteze la Geneva şi vor să producă o gaură neagră la Bucureşti ca să ne transporte în alt univers. N-ar fi greu, că în faza de oaie neagră a Europei am ajuns deja.
    Dar ultima frază a textului de mai sus ne luminează: „cu ajutorul laserului se vor putea neutraliza şi substanţele radioactive, realizare ce va reduce costurile pentru depozitare…”.
    Deci în final asta era. Te pomeneşti că acest complex de cercetare de două hectare va fi depozit pentru substanţe radioactive. Asta ne mai trebuia. La Roşia Montana cianuri, la Măgurele deşeuri radioactive şi ce ne-o mai trimite vestul. Oricum, mă îndoiesc că Europa ne vrea binele. Ei au făcut eforturi să ne aducă în sapă de lemn şi acum ne pregătesc finalul.
    Dar vor avea surprize, că românul nu s-a dus degeaba la şcoală şi ştie ceva mecanică cuantică şi-o să le dea teoriile la-ntors într-un stil mioritic.
    Cu respect
    Aeleden

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Aeleden ai deschis ochii fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti maliţios anonimule, dar românii nu sunt fraieri. Ei sunt doar excesiv de toleranţi. Rămâne de văzut dacă noua împărţire administrativ-teritorială, care este o primă etapă spre plănuita federalizare a României, o să-i scoată pe români din starea de observatori pasivi. Dacă nu, atunci ne merităm soarta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eşti maliţios anonimule, dar românii nu sunt fraieri. Ei sunt doar excesiv de toleranţi. Rămâne de văzut dacă noua împărţire administrativ-teritorială, care este o primă etapă spre plănuita regionalizare a României, o să-i scoată pe români din starea de observatori pasivi. Dacă nu, atunci ne merităm soarta.
    aeleden

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropos de avansul tehnologic american. Romanii au prioritati mondiale in cercetarea laserilor inca din anii '60, cand rusii surprinsi au facut presiuni asupra guvernului de la Bucuresti ca sa le fie cedata (gratis) documentatia. Din cauza situatiei politice de atunci guvernul roman s-a facut ca accepta si le-a cedat o parte din cercetari. Dar multe rezultate au ramas in Romania bine ascunse si nu vor fi instrainate vreodata. In ceea ce ii priveste pe americani, in domeniul laserilor americanii sunt poate surprinzator cu mult in urma rusilor si a chinezilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alte surse tratează subiectul la un mod mai realist (exemplu http://www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=15549 )
    Proiectul constă în realizarea unui laser de mare putere care să atingă 1 Petawat (un milion de gigawaţi). Însă puterea maximă este atinsă doar pe perioade f scurte de timp, de circa o femtosecundă, adică o fracţiune de 10 la puterea minus 15 dintr-o secundă.
    Acesta va fi, din ce se ştie din cercetările „la vedere”, cel mai puternic laser construit de oameni, dar nu înseamnă că va genera cel mai puternic câmp electric decât oriunde în Univers, cum se afirmă în textul de mai sus şi în alte articole pe net. În nucleele galactice, în quasari sau în abisurile negre se dezvoltă energii pe care e greu să le imaginăm, dar să le mai şi depăşim practic.
    Puterea scontată a laserului ar putea duce la obţinerea de fluxuri de particule de mare energie, la scara unui laborator de ordinul zecilor de metri, ceea ce ar fi ceva, comparativ cu acceleratoarele actuale cu lungimi kilometrice. De aici şi până la realizarea unor arme laser performante e doar un pas, dacă nu cumva le avem deja, după cum aminteşti de problema cu ruşii de prin anii ˘70. Eu credeam că-i doar o poveste inventată din perioada comunistă.
    Cât despre teleportare cred că unii vor să câştige vizitatori pe net cu ştiri care atrag atenţia, da în cazul dat nu poate fi vorba despre aşa ceva.
    În ce priveşte posibilitatea ca acest gen de instalaţie să fie utilizată pentru neutralizarea deşeurilor radioactive, vom trăi şi vom vedea, dacă lumea va evolua la fel de liniar, după gândul şi directiva Europei.
    aeleden

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pregateste Base & gasca de o evadare spectaculoasa de la Jilava?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anul ăsta va fi critic pentru ţară, după cum spun mai multe profeţii, aşa încât, să avem răbdare, k destinul se derulează imperturbabil.

    RăspundețiȘtergere
  9. La inceputurile Evului Mediu, Vaticanul stia ca Valahia este Gradina Maicii Domnului. Acest fapt me-a fost reamintit de Sfantul Parinte IOAN PAUL ll cand ne-a vizitat. Vizita, la fel, exceptionala din multe puncte de vedere. Asa incat nu m-ar mira nimic. Dar pentru multi academicieni doctori ingineri materialisti dialectici, cand amesteci religia cu stiinta le vine sa isi ia campii, in capul lor de atei neputand coexista cele doua notiuni. Eu nu judec pe nimeni,constat doar ca asa este, este greu sa iti incapa intr-o bibilica neteda ca s-ar putea ca cele doua notiuni, stiinta si religia sa fie crengile unui singur copac.
    I.N. Anonim 2.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ I.N. anonim 2
    Mai mult decât atât, eu cred că ştiinţa este o altă cale care duce la Dumnezeu. De aceea ştiinţa şi religia se vor împăca în viitor, iar realizarea comuniunii va fi posibilă chiar prin aportul ştiinţei. Marea surpriză va veni din domeniul gravitaţiei. Teoria lui Einstein va fi abandonată (cea generalizată) pentru că a ţinut ştiinţa gravitaţiei pe loc timp de aproape un secol. Eu am urmat o altă cale, în baza unor premise simple, acceptând o forţă adiţională (de tip Lorentz) în gravitaţie şi am obţinut o teorie în care atât relativitatea generalizată, cât şi mecanica invariantivă se regăsesc ca nişte cazuri particulare. Si asta în spaţiul firesc tridimensional.
    Ca orice teorie nouă şi a mea revelează anumite constante fundamentale specifice. Şi am crezut că sunt singurul om de pe Pământ care cunosc aceste lucruri în premieră absolută. Dar mare mi-a fost mirarea să constat că aceste constante au fost cunoscute celor care au construit Marea Piramidă, pentru că se regăsesc încifrate în structura dimensională a Piramidei. Surpriza a luat proporţii constatând că aceste constante sunt încifrate şi în parametri orbitali ai unor astre, în măsurile lor fizice, ori în diverse raporturi ale măsurilor lor. Ce înseamnă toate acestea, mi-am zis. Şi răspunsul vine din străvechime, pe filiera cărţilor sfinte, când, se spune, la întocmirea lumii “lucrarea” a fost pecetluită. Chiar Enoh vorbeşte despre o ştiinţă a SEMNELOR (peceţilor) existente în “lucrarea Soarelui”, după cum o numea Hermes Trismegistus.
    Dar chestiunea capătă proporţii fantastice, când am descoperit că şi Soarele poartă încifrate în măsurile sale aceste SEMNE inteligente. Cine putea “fabrica” o stea? Eu cred că nişte oameni ca noi, făcuţi din carne şi oase, nu pot crea o stea, oricât de mult va evolua ştiinţa. O asemenea inteligenţă înzestrată cu asemenea putere de creaţie are toate atributele lui Dumnezeu, de care religia ne vorbeşte dintotdeauna.
    Ce este formidabil, religia prevede un moment în care oamenii vor ajunge să descopere aceste SEMNE înscrise în astre. De exemplu Luca (21 ;25) spune : « vor fi SEMNE în soare în lună şi în stele… », iar revelarea lor precede momentului revenirii lui Iisus pe Pământ.
    Părintele Arsenie Boca este chiar mai explicit (fiind mai aproape de acest moment) afirmând că « într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a SEMNELOR specifice, care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste » (citat din R. Cinamar – Viitor cu cap de mort).
    Ei bine, ce vor mai spune materialiţtii atei în această situaţie ? Câtă înteligenţă (pe care o admira şi Newton) a fost pusă în alcătuirea sistemului solar ! Şi culmea, aceste cunoştinţe erau cunoscute constructorilor Piramidei.
    Revelarea acestor taine vor ridica lumea la o nouă treaptă de înţelegere şi va obliga ştiinţa să-şi dea mâna cu religia. E colosal cum acest misterios Creator şi-a pus o semnătură inteligentă (semnele, peceţile) asupra creaţiei sale, ca o mărturie decisivă pentru toţi cei situaţi în barca lui Toma Necredinciosul.
    Cunoaşterea e un spectacol uluitor. Nu-i aşa?
    Aeleden.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu daca Romania a fost vreodata gradina Maicii Domnului, dar daca a fost, cu siguranta acum nu mai este, tinand cont ca de la revolutie s-au facut 20 milioane de avorturi, inregistrate oficial, ca sa nu mai vorbim de cele nedeclarate care sunt mult mai multe!Haideti sa nu ne imbatam cu apa rece!Intr-adevar, stiinta si religia sunt cele doua cai de cunoastere a Lui Dumnezeu,corespunzand celor doua tipuri de Revelatie, naturala si supranaturala. Insa noi, romanii, avem atatea necazuri datorita pacatelor noastre, mai ales ca , per ansamblu, putem fi considerati o natiune de criminali, datorita numarului mare de avorturi raportat la populatia tarii.Si atunci cum sa fie tara noastra gradina Maicii Domnului?
    Cat despre experiment, fizicienii nostri NU sunt niste prosti ca sa construiasca ceva atat de scump si sofisticat fara o baza teoretica solida!Ce voiati acum, sa va dea directorul IFIN explicatii bazate pe calcule?Nu mai jigniti oamenii aiurea, fara sa fiti siguri ca ceea ce spuneti e adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim 17 iunie
    1. Am vrut să plasez aici filmuleţul cu interviul luat de cei de la „Libertatea” directorului de la IFIN, dar am constatat că a fost şters. Bate la ochi cele afirmate pentru că electronii nu pot fi acceleraţi până la viteza luminii de o rază laser. Ei sunt extraşi din atom la o viteză constantă (de ordinul lui 10 la puterea a 6 m/s) deoarece ei părăsesc atomul cu o energie cinetică a cărei valoare este o constantă de material şi care, conform legilor efectului fotoelectric, NU DEPINDE DE INTENSITATEA LUMINII CARE LOVEŞTE ATOMUL.
    Nu intru în detalii, dar observând că în aceşti ultimi 20 de ani, în mod sistematic, învăţământul şi mai ales cercetarea au fost aproape distruse de către vest, e ciudat că acum subit, vestul vrea să facă la noi cel mai mare laser din lume (proiectul este colectiv şi nu cred să fie condus de români). Nu bate la ochi că acest proiect ar ascunde şi altceva? Nu cumva pe ei îi interesează, de fapt, construirea unui centru de neutralizare a deşeurilor radioactive aici la noi? Apoi de ce această abureală cu teleportarea? Nu e normal să luăm în calcul şi varianta că totul este doar manipulare?
    2. Anonimule, dacă femeile fac avorturi, acesta e păcatul lor, pentru care vor plăti în viaţă sau îşi vor umple sacul karmei cu nelegiuiri pentru care vor da socoteală cândva. Fiecare plăteşte pentru faptele sale.
    Eu cred că Româniia a fost numită de papa Ioan Paul al II-lea „Grădina maicii Domnului” pentru că el ştia (Vaticanul ascunde documente) că fecioara Maria era, prin părinţii ei (Ioachim şi Ana) din neamul tracilor, trăitori pe aceste meleaguri.
    A doua variantă ar fi aceea că el avea cunoştinţă de anumite profeţii care spun că România va deveni în viitor o ţară puternic spirituală, în care se va trăi după legile lui Dumnezeu şi nu după legile impuse de anticriştii occidentali, care au condus la acest gen de civilizaţie aberantă, adusă aproape de pragul autodistrugerii.
    Cu respect
    Aeleden

    RăspundețiȘtergere
  13. Bravo Aeleden !
    Daca as servi vin,
    as inchina un pahar pentru sanatatea dumitale !
    Se pare ca nu vii de pe Pamânt, ci din ceruri, sau din ambele ?
    Numai bine !
    Ilies

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai Dumnezeu ştie de unde venim, sau poate că părintele Arsenie Boca ştia şi el, dar nu l-am întâlnit pentru că nu trebuia să aflu. Îmi place să cred că sunt mulţi cei care rezonează cu cele afirmate de mine. Fac abstracţie de cele câteva femei, care s-au ridicat împotriva mea pentru simplul motiv că le-am spus ce cred eu despre lucrurile nefireşti şi aberante în relaţiile umane (mă refer la divergenţele ivite pe acel blog al Dianei).
    Prefer să rămân în continuare fidel credinţei străbune, chiar dacă în viitor cei ca mine vor fi marginalizaţi şi priviţi ca nişte oameni ataşaţi de valori învechite.
    Dar poate că aceasta este evoluţia oricărei civilizaţii (oriunde în univers) şi toate lumile inteligente sunt cuprinse de o mare convulsie (criză) atunci când trebuie să facă saltul de la etapa de civilizaţie materialistă la aceea de civilizaţie spirituală. Asemenea momente critice au mai existat pe Pământ. Altfel cum se explică oglindirea exactă a acestor transformări în scrierile lui Hermes Trismegistul, care se presupune că a existat cu 4.000 de ani î.Ch. El scrie că în lumea finală „Vor fi instituite noi drepturi, noi legi, nu va mai rămâne nici un cuvânt sfânt, nici o credinţă sacră, religioasă şi demnă de cer şi de lucrurile cereşti” sau că „orice voce sfântă va fi condamnată la tăcere…” concluzionând că „Astfel va fi vechea eră a lumii, lipsă de credinţă şi dezordine, fărădelege şi batjocorirea oamenilor buni”. Mai mult decât atât, el atenţionează că „Va fi chiar primejdie de moarte, crede-mă, pentru cei care rămân credincioşi religiei şi inteligenţei” (citate din cartea „Corpus hermeticum” atribuită lui Hermes Trismegistul, în traducerea lui Dan Dumbrăveanu, Ed. Herald, 2002).
    Cu toate acestea, cu orice risc, trebuie să ne îndeplinim misiunea şi să rămânem ancoraţi în valorile străbune, pentru că doar acestea au proba timpului.
    Să auzim de bine,
    Frate Ilies de peste Prut!
    Aeleden

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut Aeleden!In sfarsit am dat de tine dupa fiasco-ul blogului Dianei Singer!Interesanta tema,dar ceea ce ma bucura cel mai mult,e faptul ca in sfarsit ai reaparut!!!
    Cu respect,B Flo

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi eu te salut. Atunci nu am vrut să se termine aşa, dar Diana a încercat în multe feluri să mă stârnească şi a reuşit cu textele acelea ciudate, ale omului pe care ea l-a promovat (se cunoşteau!). Poate ea dorea violenţă verbală ca să atragă vizitatori sau voia ca discuţiile să aibă o altă direcţie, în sensul preluării faptelor relatate de Cinamar drept fabulaţii şi SF.
    Mi-a părut rău pentru toţi ceilalţi care s-au implicat pozitiv în discuţii.
    L-am regăsit tot pe acest site (la postarea „Radu Cinamar” din 16 mai 2010) pe cel ce semnează Ran. Dar vara discuţiile pe net nu au efervescenţă pentru că lumea mai stă şi în mijlocul naturii, iar la ţară e mult de lucru. De aceea am văzut târziu şi această intervenţie a ta.
    Toate cele bune!
    Aeleden

    RăspundețiȘtergere
  17. urmeaza inca doua / spun unii/ tot in Europa de Est, pe langa Romania (una in Polonia - ciudat, a doua locatie inca nu a fost stabilita). Ciudat pentru ca se vede cu ochiul liber cam ce are de spus neamul polonez / ca doar nu degeaba le-a decimat o garnitura guvernamentala.
    Laserul in cauza, cel de la Magurele va avea rolul ocult de a impiedica inaltarea / trecerea la alta vibratie - emisia va fi indreptata spre a mentine pamantul in aceasta zona spatio - temporala! De ce in Romania, stiu cei care trebuie (o spun toti initiatii). E pacat ca cei mai multi nu-si mai iubesc neamul si nu mai cred in El, in DESTINUL LUI. Nu pot fi decat IGNORANTI care nu pot fi recunoscatori TATALUI ca i/a lasat sa vina pe acest pamant binecuvantat. Prietenului care da exemplu avorturile pentru a combate cele afirmate de papa ii pot spune ca tocmai aceasta fortare a raului dovedeste contrariul a ce afirma. Daca Ioan al II lea va fi sanctificat putem spune ca un sfant a spus ca Romania este Gradina Maicii Domnului. Razboiul din ceruri merge mai departe, dar balanta inclina incet catre +.

    RăspundețiȘtergere
  18. cu scuzele de rigoare pentru ca ma bag in discutie... as vrea sa-l intreb pe Aeleden daca parintele nedelea ii este cunoscut. Multumesc! si as vrea sa stie ca toate postarile sale imi sunt foarte apropiate de suflet. O zi buna

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...