marți, 4 mai 2010

Illuminati Cloneaza Oameni?

Illuminati,Romania,Cine sunt Masoni,Cine sunt Illuminati,Conspiratii,Inuaki,2021,
                                                                    Navid on Unsplash



CLONAREA (Fragmente din cartea REVELATII PENTRU O NOUA ERA, de Suzanne Ward, scriere dictata de fiul sau Matei, care este suflet rezident in Nirvana) 

Suzana: Matei, probabil ca stii ca tocmai a fost clonata o oaie si ca au fost exprimate unele temeri ca aceasta va duce la incercari de clonare umana. Ce spui despre asta? 

Matei : Mama, vei fi surprinsa de tot ceea ce-ti voi spune. Clonarea este un proces relativ nou pe Pamant, dar in alte parti ale universului a fost folosita cu mult timp inainte, pentru a impiedica moartea populatiilor. Mai mult decat atat, ea nu este atat de noua pe cat s-a anuntat public, persoane adulte au fost si sunt reproduse astfel, de o vreme incoace, pe Pamant. 

Suzana : Matei, esti absolut sigur de asta ? 

Matei : Da, mama sunt. Ti-am povestit despre prietenul meu Hugo. Datorita muncii sale legata de viata animala si vegetala de pe Jupiter, el este foarte familiarizat cu clonarea. Nu vreau sa spun ca el este singura mea sursa de informare, realitatea clonarii fiind foarte cunoscuta pretutindeni, cu exceptia Pamantului, dar daca doresti o explicatie detaliata a acestui proces, il voi ruga pe el sa-ti vorbeasca. 

Suzana : Da, te rog. 

Matei Mama, Hugo este aici, ca raspuns la apelul meu energetic. Da-i drumul, Hugo. 

Hugo : Bina ziua, doamna Suzy ! Sunt bucuros sa fim impreuna acum. Inteleg ca ai intrebat daca s-a facut clonarea adultilor umani pe Pamant. Intr-adevar, realitatea este ca se face de catva timp incoace, asa cum ti-a spus Matei. O sa-ncep chiar cu inceputul procesului de clonare, daca-mi dai voie. Iti multumesc. 

Clonarea umana este un proces prin care materialul celular al unei fiinte vii este folosit cu scopul de a reproduce o noua entitate identica. Materialul celular este plasat intr-un recipient steril, intr-un lichid favorabil dezvoltarii acelui material, in conditii de puritate absoluta a substantei respective. Dupa ce se divide si se subdivide, materia este transferata intr-un container de laborator mai mare, in aceleasi conditii sterile si de control al luminii si temperaturii. 

Embrionul devine repede vizibil si, curand, se poate recunoaste forma definitiva a unui fetus. Cand fetusul a ajuns la stadiul de aproximativ sase luni din varsta normala de gestatie, el este transferat din nou, intr-un vas in care lichidul e aproximativ la fel cu lichidul amniotic din uter, in timpul sarcinii. In acest lichid, fetusul continua sa se dezvolte normal, ca intr-un uter. 

Cand fetusul a atins termenul de dezvoltare, el este scos din fluid si apoi este tratat ca si cum ar fi avut loc o nastere naturala. Desigur, cu exceptia ca nu exista cordon ombilical de taiat. (O interventie banala chirurgicala remediaza acest neajuns estetic pentru a da un aspect de normalitate). 

Procesul de laborator nu necesita 9 luni de incubare. El este accelerat cu ajutorul aditivilor chimici si conditiilor ideale de laborator. Procesul initial poate dura intre sase si sapte saptamini trestre, pentru asigurarea unei dezvoltari perfecte a fetusului si mai sunt apoi necesare inca opt, zece luni pentru o dezvoltare completa. 

Clonarea nu se reduce la reproducerea pruncilor, care apoi sunt lasati sa creasca normal - de la nastere pana la maturitate. Cand este vorba de o clona a unui anumit adult, perioada de viata de la nastere pana la varsta unui adult, sa spunem intre 30 si 35 de ani, se realizaza in 350-400 de zile. 

Mai este apoi necesara cca o luna pentru aplicarea procedurii de imbatranire, pentru a obtine o clona identica unui individ de 65 de ani, de ex. (Aceasta este varsta celor mai multi dintre oamenii clonati pe Pamant pana acum). 

Substanta care permite aceasta imbatranire rapida nu a fost inca descoperita la voi pentru a fi utilizata in acest scop, dar se foloseste un produs prelevat de la acele cateva persoane anormale nascute natural pe Pamant dar care apar de la nastere cu un dezechilibru chimic care le cauzeaza imbatranirea rapida, un copil de 10 ani putand arata ca o persoana foarte in varsta. 

Aceste substante de imbarinire rapida sunt prelevete de la acei sarmani copii nascuti anormali. Accelerarea procesului de imbatranire necesita si o dieta alimentara speciala, precum si conditii ideale de laborator in care se asigura anumite temperaturi si concentratii ale oxigenului si dioxidului de carbon. 

Dezavantajul procedeului de imbatranire este acela ca nu numai aspectul va fi al unui batran, dar intreaga clona (deci si organele interne) va suferi procesul de imbatranire. Chiar daca persoanele nou clonate arata in prima faza a vietii mai proaspete, mai intinerite, decit originalul sau clona precedenta, ele se epuizeaza repede si incep sa prezinte cele mai avansate semne de imbatranire, sub toate aspectele. Pana acum am vorbit numai despre corpul unui individ clonat. 

Creierul este o alta problema. El este cel mai complicat aspect al procedurii de reproducere si dezvoltare, atat in vitro, cat si atunci cand se afla in trup. Creierul omenesc este un computer si operatia de descarcare a datelor stocate in creierul originar catre cel al clonei, se face exact ca in cazul computerelor voastre, prin acelasi tip de procedeu. 

Duplicarea creierului originar se poate face perfect intr-o clona prunc. Educatia este asigurata in mod continuu-de-a lungul perioadei de imbatranire, de la copilarie, la maturitate, capacitatea creierului de acumulare fiind foarte mare. 

Deoarece capacitatea de absortie a creierului este foarte mare, procesul educational rapid nu pune probleme deosebite. 

Toate acestea noi le observam de aici si consideram acest aspect ca unul de natura stiintifica care arata capacitatile enorme ale creierului uman. Doamna, procesul educational desfasurat, fie el si intr-un timp mai scurt, este necesar deoarece o insertie brutala a unui bagaj mare de cunostinte pe o tabla goala, alba ar produce un soc neurologic devastator. 

Clonele sunt educate din copilarie de tutori, care sunt specialisti anume instruiti Acest aspect educational este exact cel pe care-l faceti si voi copiilor vostri, dar in cazul vostru se face la viteza foarte mica. 

Instructorii, la randul lor, sunt instruiti mereu pentru a cunoaste toate intimitatile originalului clonat astfel ca clona va inmagazina fiecare amanunt. Cand este nevoie sa se creeze rapid o clona adulta, problemele de rezolvat sunt, desigur, necesar a fi rezolvate cu viteza marita. Intr-o clona care imbatraneste rapid, miza este sa nu se piarda cunostintele acumulate pana la data cand clona este pusa in functiune, in timpul fiintei originare. 

Capacitatea memoriei initiale a clonei adult este compromisa intr-o asemenea masura, incit clona poate aparea ametita sau sa nu-si gaseasca cuvintele pe moment ( pana cand memoria-si revine, sau propriul mod de gandire al clonei o va face sa depaseasca momentul de uitare). Cei din jur vor aprecia ca a fost un moment de pierdere a luciditatii, in definitiv, normal de la o anumita varsta. 

Transferarea tuturor informatiilor din creierul persoanei originare, sau din cel al clonei care se inlocuie, trebuie sa se faca la momentul in care noua clona este necesara ceea ce se poate face cu mult mai mult succes de la creierul persoanei,la creierul primei clone. La fiecare procedura de transfer, succesiva de la o clona veche la una noua, apare, inevitabil, o deteriorare usoara. 

Creierul original nu poate fi utilizat decat pentru prima clona caci experienta clonelor si cunostintele acumulate intre timp, n-ar putea fi preluate si s-ar crea un gol de cunoastere. Pe de o parte, noi apreciem ca aceasta tehnologie avansata se extinde si pe Pamant, dar, pe de alta parte, faptul ca este utilizata cu intentii necurate, ne face sa regretam. 

Oamenii de la putere sunt clonati acum, si sunt clonati de multi ani incoace, dar nici o astfel de clonare nu s-a realizat cu intentii cinstite. Unii dintre conducatorii lumii voastre au fost clonati cu multi ani in urma si acum sunt la a 30-a versiune, sau chiar mai mult, de la persoana originara. Scopul clonarii acestor oameni este de a crea certitudinea longevitatii pentru mentinerea puterii si influentei. 

In imagini tv. sau fotografii, puteti observa uneori schimbarea brusca a infatisarii unor lideri, care stralucesc de sanatate si vigoare, aspecte care apar dupa disparitia lor pentru o zi sau mai mult cu motivatia ca si-au luat o scurta vacanta sau au revenit dupa un tratament de boala. 

De fapt, personajul care vi se infatisaza acum este o clona iar pe cea uzata si imbatranita nu o veti mai vedea niciodata. Practic, se produc mai multe clone (ale aceluiasi personaj) in acelasi timp, care sunt educate si tinute in diverse locuri de pe planeta, intotdeauna pregatite pentru inlocuirea celui in uz. Sunt necesare mai multe exemplare ale clonelor simultan , deoarece aceasta tehnica nu este inca bine pusa la punct la voi. 

Corpurile clonelor se dezintegreaza mult mai repede decat corpurile naturale de aceeasi varsta. Aceasta se datoreaza, in parte, procesului de imbatranire rapida la care a fost supus, in perioada care ar corespunde copilariei pana la varsta adulta, si, in parte, stangaciei savantilor care aplica procedurile. Un alt factor care degradeaza rapid clonele este atmosfera Pamantului, aflat in dimensiunea a 3-a. 

Suzana : Hugo, scuza-ma, te rog. Clonele sunt acceptate de familiile persoanei? Precis ca stiu ce se petrece. Hugo : Membrii familiei persoanei clonate stiu, desigur, de existenta uneia sau mai multor clone si participa atat la procesul de educare cat si la acoperire. 

Daca opun rezistenta, sunt clonati si ei, de obicei impotriva vointei lor, iar clonele lor isi continua activitatea in functii publice. In unele cazuri originalele au murit pe cale naturela, altele au fost ucise, daca acest fapt a fost necesar intereselor unor oameni mai puternici. 

Altele traiesc inca, desi nu au mai fost niciodata vazute in public. Cunosc intrebarea pe care vrei sa mi-o pui : da, 5 tari au dezvoltat procesul clonarii, obtinand aceleasi succese in crearea reproducerilor, iar o alta tara se afla inca in stadiul incipient. 

Laboratoarele lor sunt aproape identice ca dotare si tehnica. Cu cativa ani in urma, procedurile erau diferite, si apareau diferente intre tari, mai ales in ce priveste gradul de stabilitate fizica a produselor si reusitelor la transferul datelor din creier. In prezent situatia s-a egalizat (cu exceptia celei de a sasea tari). In continuare, voi aborda foarte importanta problema a sufletului, atunci cand e vorba de o clona. Este sigur ca nu s-a "nascut" nici un suflet intr-o clona creata de om, dar un suflet poate sa aleaga sa intre intr-una. 

Un motiv foarte bun pentru ca un suflet sa aleaga sa ocupe o clona ar putea fi dorinta lui de a avea un corp pentru experimentare, mai ales daca a asteptat destul sa se reincarneze. In aceasta perioada de final, cand au loc transformari accelerate pe Pamant, exista multa dorinta de reintrupare (sau intrupare pentru prima oara) pentru a folosi aceasta ocazie unica, in care Dumnezeu a hotarat cresterea rapida a constiintei planetei si a tuturor celor care sunt receptivi. 

Totusi, orice suflet care ocupa aceste corpuri clonate stie ca exista si riscul sa fie prins in capcana de fortele intunericului, care au pervertit psihicul persoanei originare si clonelor precedente. Acesta este un considerent deosebit de important, data fiind deteriorarea functionarii creierului, o data cu fiacare proces de transfer de informatie, deteriorare care slabeste rezistenta mentala a sufletului fata de atragerea lui in capcana. 

Deasemenea, versiunile cele mai recente ale clonelor nu mai au longevitate atat de mare, astfel ca acele trupuri nu vor mai putea duce o viata minunata, chiar daca au o pozitie influenta in societate. Alte motivatii pentru sufletele dornice de a prelua o clona : unele isi pot dori sa ocupe ranguri importante in societate (mai ales daca multe vieti au tanjit dupa aceasta), depasindu-si in felul acesta vechea conditie in care a stagnat mult timp. 

Prin contrast, pot fi suflete puternice care-si propun sa schimbe caracterul rau al clonei in unul onorabil. In acest ultim caz, durata de viata a clonei va creste. 

Acum, domana Suzy, te gindesti cum poate trai un corp fara suflet. Compozitia chimica a unui corp este de asa natura, incat acesta este o entitate ce functioneaza independent. Forta vietii sale este sustinuta de propriul elan energetic, care provine din procesele si elementele care interactionaza intr-o functionare organica normala. 

De aceea, o clona fara suflet are aceeasi mobilitate si capacitate de a gandi ca si orice corp normal (cu suflet in el). Dar, ce nu se gaseste intr-o clona fara suflet ? Mai intai, emotiile nu exista ca atare. O clona fara suflet este obligata sa mimeze emotiile imitandu-i pe cei din jur, pentru a nu da de banuit. 

Ea nu are sentimente. Dar cea mai importanta lacuna in cazul unei clone (fara suflet) este aspectul spiritual, care este intrinsec unei fiinte nascuta dintr-un ovul si un spermatozoid, pe cale naturala. Forta vietii sufletului cuprinde acele aspecte ale fiintei care reprezinta legatura lui cu Dumnezeu : consiinta, intuitie, simt al sinelui interior, care stie ca el este pe un plan mai inalt decat cel al functionatii constiente normale. 

Unei asemene clone ii lipseste legatura si comunicarea cu Dumnezeu. In timp, clonele fara suflet capata abilitatile unui om normal, desi prin exersare niciodata nu vor fi niste oameni normali. Acum, mintea ta intreaba cum ramane cu copii din eprubeta. Linistaste-te, nu sunt situatii similare fie si pentru faptul ca acele fiinte apar din alte motivatii, alte scopuri. 

Suzana : Hugo, stii cand si de ce a inceput clonarea ? Hugo : Nu pot sa spun cand s-a facut prima clona, dar tehnologia se gaseste in mintea universala si, prin urmare,este accesibila celor care se pot racorda la aceasta sursa suprema de cunoastere. 

Daca vrei, pot sa-ti vorbesc despre o civilizatie care a statuat aceasta metoda de reproducere, ca mijloc de conservare a populatiei. Organele de reproducere ale acelei civilizatii s-au atrofiat, din cauza neutilizarii intr-o perioada in care a fost nevoita sa traiasca in subteran, dupa ce razboie prelungite le-au distrus atmosfera planetei. Spatiul limitat din subteran le-a impus sa nu se mai imulteasca pentru a supravietui. Cu timpul si-au pierdut insusirea de a se reproduce. Corpurile lor nu aveau insa programul de imbatranire celulara (asa cum aveti voi) si asta le-a permis sa nu moara de batranete. Cand au putut iesi la suprafata, au constat ca le-a disparut abilitatea de a se reproduce. Salvarea lor a fost clonarea. Suzana : Este fascinant ! Iti multumesc, Hugo. 

Cum de stii atat de multe despre clonare ? Hugo : Am studiat aceasta problema pentru a o utiliza pe Jupiter. Acolo se experimenteza in mod continuu pe animale, iar eu am invatat aceste metode de reproducere care includ clonarea umana, in cadrul muncii mele stiintifice. Sunt cunoscut in Nirvana mai mult pentru ca am povestit cum s-a format Jupiter si despre experimentele pe animale si plante care au urmat. 

Dupa cum ti-a spus Matei, am petrecut cele mai multe din vietile mele intrupate pe acea planeta. Nu sunt insa una din fiintele asemanatoare cu o insecta mare, asa cum a descris el lumea jupiteriana, dar m-am intrupat pe acea planeta sub alta forma decat acest corp eteric pe care-l port in Nirvana, si pe care-l poti vedea acum pentru o clipa. 

Stiu ca Matei a spus ca acele fiinte de pe Jupiter sunt mai curand ciudate si are dreptate, dar nu are dreptate cand spune ca ele nu ar avea emotii. El nu este constient de emotiile ascunse in adincul acelor fiinte, din cauza izolarii lor fata de alte civilizatii. Emotiile lor nu fac, cum ati spune voi " ravagii", asa ca este posibil sa nu fie vizibile pentru observator. Eu si poporul meu nu suntem supraumani, asa cum sunt ceilalti ingrijitori. 

Eu nu am acelasi inalt grad de dezvoltare a inteligentei ca si ei, dar am progresat peste nivelul lor pe alte cai, intrucat am trait in acest taram, Nirvana, intre incarnarile mele pe Jupiter. Acum sunt aici pentru a invata despre natura spirituala - astfel incat, atunci cand ma voi intoarce, caci doresc sa ma intorc repede, voi avea cunostinte suplimentare despre evolutia spirituala, pe care le voi impartasi poporului meu. 

Ultima data am fost pe Jupiter acum 40 de ani, in anii vostri, si de atunci sunt aici, in Nirvana. Aceasta este o perioada mai lunga decit cea pe care majoritatea sufletelor o petrec pe acest taram Suzana: Hugo, Dumnezeu aproba clonarea? Hugo: Sunt uimit de intrebarea ta! Niciodata nu m-am gandit la asta. Presupun ca El nu o dezaproba caci nu cred ca poate considera ceva rau daca este creat pentru binele cel mai inalt al universului. 

Cred ca Dumnezeu ar fi dezamagit daca s-ar face abuzuri in procesul clonarii. Te rog, doamna Suzi, sa revii ca sa discutam acesta problema. Eu voi veni direct la chemarile tale sau prin mijlocirea lui Matei. Iti multuimesc si pe curand ! Suzana : Astept cu nerabdare urmatoare vizita, Hugo.Iti multumesc ! (Ziua urmatoare) Hugo : Doamna Suzy, iti multumesc ca ma primesti din nou. M-am documentat. In ea insasi, clonarea nu este catusi de putin ceva impotriva lui Dumnezeu. 

Am vorbit cu unul dintre membri Consiliului de Conducere, a carui intelepciune este mai mare decit a oricaruia de pe acest taram, si el a fost de acord ca nu clonarea este impotriva lui Dumnezeu, ci doar utilizarea necorespunzatoare a clonelor, precum si interesele egoiste care stau in spatele crearii lor. Asa ca, acum imi este mai simplu sa dau raspunsul, dat fiind ca puteam sa gresesc. (Nu este corect sa presupui ca, toate cuvintele ce vin de pe aces taram sunt infailibile. 

Noi avem doar o pozitie mai avantajoasa fata de voi, cat si marea intelepciune a maestrilor nostri, care ne amplifica posibilitatea de a cunaoaste). Pentru mine a fost o placere conversatia cu tine si iti stau la dispozitie si alta data. Suzana : La revedere, Hugo, si-ti multumesc pentru tot. 

Nota de la Suzana : Hugo mi-a transmis o imagine a sa, cu corpul din Nirvana. Ca infatisare, el este un tanar deosebit de atragator, cu un zambet larg, o piele alba stralucitoare, ochi negri scanteietori si o claie de par castaniu inchis. TOT DESPRE CLONARE (comunicarea din 9 aug. 2004) (Fragment din cartea Era Iluminarii, de Suzanne Ward, editura FOR YOU, an 2005) 

Suzana: Matei, iarta-ma, dar este adevarat ca George Bush e o clona? Si daca este, de ce actuala clona, care pare sa fi devenit atat de irationala, n-a fost inlocuita cu una noua ? 

Matei: Da, presedintele Bush care este vazut in public este o clona. Puterile din umbra s-au gandit sa-l cloneze in clipa in care a devenit guvernatorul Texasului. 

La acea vreme, alcoolul ii deteriorase serios starea fizica si mentala, motiv pentru care prima clona a fost un specimen cu trasaturi slabe. Intrucat arta si stiinta clonarii umane, sau chiar animale, este departe de a fi perfecta pe Pamant, odata cu fiecare clonare succesiva, intervine deteriorarea, astfel incat un inlocuitor nu se poate gasi intr-o conditie mai buna decat predecesorul sau. 

Si, intrucat memoria nu poate fi descarcata intr-o clona pregatita din punct de vedere fizic pana cand nu este dobandita una noua, deoarece trebuie sa fie inclusa toata cunoasterea acumulata pana la acea data, exista putine sanse ca starea lui Bush sa se imbunatateasca. 

 S.: Clona lui are si suflet ? 

 M : Nu. S. : Este oare asta cauza - sau, cel putin, un factor - care ii influenteaza comportamentul? M. : Poate sa contribuie la credinta lui ca a fost uns de Dumnezeu pentru a face ceea ce face, insa, in general, personalitatea este cea care a fost reprodusa cat se poate de autentic in clonele pe care le vezi. 

Asteptam sa vedem daca cei care il controleaza pot avea destula rabdare in privinta comportamentului sau dezordonat si al lipsei de eficienta in a le indeplini ordinele, insa, indiferent de nelinistea acestora, atitudinea lor nu va fi aratata in public. 

Illuminati tin sa pastreze fatada "alegerilor electorale democratice", pentru ca nu sunt pregatiti sa faca fata unei rascoale la scara mare a celei mai puternice natiuni de pe planeta. 

Ei nu sunt pregatiti sa faca fata situatiei in care s-ar cunoaste ca Bush a fost implicat in evenimentele tragice de la 11 sept, pentru ca investigatiile vor ajunge la cei din varf, acolo unde acesti oameni au domiciliat in taina si in control neinduplecat.... 

Cititi, Analizati, Concluzionati…

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...