marți, 23 martie 2021

Adevarul va iesi la iveala - Înaltul Consiliu Sirian, 20 Martie 2021


Inuaki Blog,Inuaki,2021,Ascensiune,Spiritualitate,Cabala,extraterestri,Romania,Evenimentul,
                                                     Denis Degioanni on Unsplash


Înaltul Consiliu sirian | Canalizat de OCD - 20 martie 2021 

"Salutări dragilor, suntem Înaltul Consiliu Sirian. Ca întotdeauna, este o plăcere să vă împărtășim aceste vremuri schimbătoare.

Lucrurile încep acum să se miște într-un ritm foarte rapid. Pe măsură ce energia se intensifica, schimbările devin mai bruște și mai evidente. 

Acest lucru este valabil atât pentru lumea internă, cât și pentru cea externă. Ușile se pregătesc să se deschidă, dragilor, iar adevărul se pregătește să devină cunoscut de toți cei care suportă să-l înțeleagă.

Pentru cei dintre voi care ați asistat la aceste adevăruri întunecate și tulburătoare, știți măsura în care merg și adâncurile intunecate. Știti unde s-a ascuns și înșelat întunericul. Acesta a fost un proces continuu, pe măsură ce ați asimilat un adevăr, l-ați digerat și apoi ați fost prezentat urmatorului. 

Dar nu este cazul celor care au evitat astfel de adevăruri. Căci vor fi dezvăluite pentru ca toți să le vadă și nu va exista nicio modalitate în care cineva să-și îngroape capul în nisip, acest lucru va fi atât confruntător, cât și deranjant pentru cei care nu sunt conștienți. 

Astfel, pe măsură ce ușile continuă să mențină această presiune, acestea ar trebui să se deschidă în curând. Pentru că toți care ați lucrat cu sârguință la propriul vostru adevăr interior, acesta ar trebui să se reflecte în cele din urmă în lumea exterioară.

Toți cei care citiți aceste cuvinte ați lucrat la propriul vostru adevăr interior, investigând umbrele și întunericul vostru. Acum se apropie momentul în care acest lucru se va reflecta în lumea exterioară.

Dragilor, nu ai făcut toată munca aia grea doar ca să fii târât de cursele minciunii, cu siguranță nu. Nu am lucrat cu tine zi și noapte doar pentru a te face să pierzi echilibrul și să fii prins în apele tulburi ale emoțiilor. 

Am lucrat constant lângă tine, pentru a evita exact asta. Vă ajutăm în acest proces, așa că, în loc să vă lăsați purtați de drama și haosul care se vor desfășura, veți fi adânc înrădăcinați și total ancorat în adevărul vostru.

Acum vă pregătim pentru acest lucru. Acum sunteți în ultimele pregătiri de ultim moment inainte ca "barajul" sa fie inalturat. Mulți dintre voi ați avut sincronicități care reflectă acest lucru. 

Fie că este o adevărată inundație în orașul dvs. sau acasă, scurgeri de țevi sau piscine, robinete și alte cazuri în care pot apărea țevi sau cupe de apă se pot sparge și turna. Acesta este universul și scumpa lui echipă spirituală care vă oferă alerta. Obțineți semne că la ceea ce ați lucrat din greu este pe cale să fie văzut pe scară largă.

Acestea sunt momentele în care sunteți aici, dragilor. Acestea vor fi momentele în care veți fi faruri strălucitoare de o asemenea lumină și dragoste, încât oricine aflat în suferință, frică sau îngrijorare va putea să vă caute. 

Astfel, puteți oferi confort și asigurare că totul va fi ok. Că există o lumină în întuneric și tocmai acea lumină a expus latura întunecată a acestei realități.

Lucrarea voastră neobosită din multe puncte de vedere, care a sporit lumina pe această cea mai prețioasă planetă. Acum ați ancorat suficient din Lumina Creatorului pentru a străluci în cele din urmă asupra întunericului, astfel încât toată lumea să poată vedea și asista la aceasta. 

Deci, va începe un mare proces de vindecare. Dar trebuie să știți cu toții; acesta va fi un moment foarte dificil pentru cei care încă dorm și inconștienți de ceea ce se întâmplă. Cu toții ați avut destul timp să procesați și să înțelegeți aceste lucruri, dar nu va fi cazul pentru ceea ce urmează.

Dragi, sunteți aici pentru a fi brațele și îmbrățișările calde pentru a apuca acel prieten sau membru al familiei despre care credeți că ar putea cădea. 

Căci unii vor cădea în șoc și neintelegere, deci vor fi expuși. Dar voi dragi războinici și deținătorii luminii sunteți fermi în adevărul vostru. 

Va bazati pe cunoștințele voastre interioare că totul va fi bine și că acesta este un proces necesar. Sunteti puternici, și foarte curând puterea voastra va fi invocată și ar trebui să o folositi ca niciodată.

Trebuie să îmbrățișezi pe deplin Creatorul din tine, pentru a manifesta un proces pașnic și milostiv de schimbare.

Vă cerem celor dragi să fiți legați și ancorați în spațiul inimii voastre. Mulți vor acționa conduși de frică și furie. Furia pentru minciună și teama că nu pot schimba ceea ce s-a întâmplat și credințele pe care le susțin. 

Dar voi dragii veți fi alături de ei pentru a întinde mâna și a-i ține și a spune „Este în regulă, dragul meu frate, draga mea sora. Creăm un viitor de atâta pace, atât de multă frumusețe, încât nu trebuie să vă temeți. 

Este în regulă, dragă ′ ′ Și prin vocea voastra liniștitoare și îmbrățișarea caldă, sufletul lor va fi atins atât de profund, încât, chiar dacă nu sunt conștienți, va exista o profundă cunoaștere interioară că totul va fi în regulă.

Prin prezența voastră calmă și întemeiată, si energiile pe care le vom trimite în curând vor crea o schimbare extraordinară în lumea voastră interioară și în cea a Colectivului uman.

Nu vă faceți griji, dragilor, pentru că totul este într-un timp divin perfect. Totul se dezvoltă exact așa cum a intenționat Creatorul și va continua să o facă. 

Fii recunoscător pentru ritmul aparent lent în care are loc schimbarea, deoarece prin acest ritm lent poți deveni mai mult din adevărata ta esență. 

Prin acest timp de mișcare mai lent, vă puteți pregăti și pregăti mai bine pentru schimbări. Căci schimbările se vor desfasura rapid acum și mamaliga este pe punctul de a exploda.

Vă spunem, fiți gata dragilor, fiți în adevărul și lumina voastră, că sunteți o Ființă Creatoare minunată, puternică și frumoasă, care, atunci când este recunoscută pe deplin, poate schimba orice situație dintr-o clipită.

Invocați strălucirea voastră dragi Invocați puterea lui Dumnezeu în voi și ancorați-o în iubita Gaia. Pregătește-te pentru ceea ce ai lucrat, pentru că barajul nu mai poate susține mult apele adevărului, presiunea va fi eliberată și trebuie eliberată.

Fii liber de judecată. Fii liber de justiție sau de necesitatea de a dovedi ca ati avut dreptate. Fii liber ca o pasăre în adevărul FIINȚEI tale. Lăsați lumina lui Dumnezeu să vă conducă întotdeauna către un spațiu de frumusețe, pace și prosperitate pentru toți.

Suntem Înaltul Consiliu sirian, vă cerem să luați aceste cuvinte în serios. Pentru ca, curând veți vedea barajul spart și apele vor creste. Să aveți credință dragii mei, căci suntem mereu alături de voi. Vă trimitem dragostea, compasiunea și îndrumarea noastră."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...