miercuri, 17 martie 2021

Benjamin Fulford: Atacul asupra Cabalei se intensifică

Inuaki, Inuaki Blog, 2021, Cabala, Illuminati, Benjamin Fulford, Romania, Germania, Forumul Economic Mondial, Mossad, Pandemie, Biden, 5G, SUA, China, Pentagon,Vatican,NASA, CIA,
                                                       Denny Ryanto on Unsplash


Vânătoarea se îndreaptă acum asupra liderilor mafiotilor khazarieni, cum ar fi membrii familiei habsburgice și pe minionilor lor, cum ar fi Klaus Schwab de la Forumul Economic Fascists, Mossad și alte surse.

De asemenea, sunt de acord că prim ministrul criminalității, Benjamin Netanyahu, a fost executat pentru crime de război, inclusiv atacul de crimă în masă asupra centralei nucleare japoneze din Fukushima, pe 11 martie 2011.

Pentru a înțelege cât de istorice sunt aceste evoluții, trebuie să ne întoarcem la momentul în care Moise a primit „Zece Porunci de la Dumnezeu”. Problemele sunt primele patru dintre aceste „Porunci”.

Ei spun: ​​Eu sunt DOMNUL Dumnezeul tău; Nu luați alți dumnezei înaintea mea; Nu faceți imagini sau asemănări cioplite și nu luați numele Domnului degeaba.

Acest „Dumnezeu” este cel care a cerut plăți în aur, argint, ulei de aromă, piei de oaie murite roșii etc. 

În realitate, este un grup care și-a ascuns sistemul de totalitarism în spatele unui concept de „Dumnezeu”. 

Motivul pentru care cer să nu se facă imagini sau asemănări cioplite este că nu doreau ca oamenii să afle ca de fapt „Dumnezeu”, era doar o grămadă de oameni. Vrăjitorii din spatele cortinei. Cu alte cuvinte, secretul este esențial pentru sistemul lor de guvernare.

Aceasta nu înseamnă a nega existența unei scântei divine sau a unui Creator. Este doar să afirmăm că zeii monoteiști occidentali (Allah, Yahweh, Dumnezeu etc.) sunt doar un camuflaj pentru grupuri de stapani de sclavi umani. 

Au un lider secret cunoscut sub numele de „Pindar”, care este conducătorul lor absolut care joacă rolul de „Dumnezeu”. Îmi amintesc încă că acești oameni cand mi-au spus „nu există Dumnezeu, noi suntem Dumnezeu”, când mi-au cerut prima dată să mă alătur lor în planurile lor genocide.

Amintiți-vă, religia mondială provine din latinescul „re ligare” sau pentru a vă lega într-un singur pachet sau „fascii”, de unde și cuvântul fascism.

Conducerea actuală a acestor totalitariști fascisti încearcă cu disperare să rămână la putere acum folosind falsa lor pandemie pentru a forța oamenii să ia vaccinuri care modifică genele, care îi vor ucide pe cei slabi și îi vor domestica în continuare pe supraviețuitori.

După cum a spus odată unul dintre cei mai importanți oameni ai săi, Henry Kissinger, scopul este de a face imposibil ca oamenii obișnuiți să li se opună, așa cum este o oaie să se opună unui fermier. 

Din păcate pentru ei, acești viitori stăpâni ai fermei uman-animale nu și-au imaginat niciodată că, câinii lor de pază, agențiile militare și de informații din Occident, se vor întoarce împotriva lor. Exact asta se întâmplă acum, așa cum vom vedea mai jos.

De exemplu, săptămâna trecută am primit un raport detaliat de la serviciile secrete germane despre exact cine și unde sunt liderii acestui grup fascist. 

În înregistrarea audio de o oră de pe linkul de mai jos, Michael McKibben de la Leader Technologies și grupul său de cercetători au făcut o cercetare profundă în istorie și descendența lui Klaus Schwab și a maeștrilor săi din Forumul Economic Mondial. 

Aceasta este o raportare reală, plină de inteligență acționabilă, bazată pe luni de cercetări care trec prin arhive de hârtie etc. 

http://forbiddenknowledgetv.net/klaus-schwab-and-the-fourth-reich/

Elementul cheie din toate informațiile prezentate este că familiile regale ale Europei, inclusiv Regina Elisabeta, Habsburgii și Regalii spanioli etc. cred că sunt descendenți ai lui Iisus Hristos. Ei cred că este destinul lor dat de „Dumnezeu” să conducă omenirea din Ierusalim.

Instrumentul principal al guvernării lor este Banca pentru decontări internaționale, BRI și controlul asupra creării și distribuției „monedei”, precum și controlul majorității corporațiilor transnaționale. 

Acest grup pune laolaltă planuri mari pe termen lung, cum ar fi un „Război împotriva terorii” sau un o "Pandemie COVID-19” pentru a conduce oile. Apoi incep distributia "banilor" creati din nimic pentru a-i mitui pe politicieni, personalități din mass-media etc. pentru a-și impune planurile și a efectua tranzacții privilegiate pe baza acestor planuri. Tranzacționarea din interior a acțiunilor companiilor aeriene înainte de 9.11 este un bun exemplu.

În ultimii ani, acești tirani s-au luptat între ei cu privire la cine ar primi rolul lui Mesia în noua lor ordine fascistă planificată. Monarhia britanica făcea presiuni pentru ca prințul William să joace rolul. 

Fasciștii italieni P3 promovează o persoană pe nume Marco Di Mauro, care se pare că este un italian carismatic cu stigma. Au existat și alți potențiali dictatori mondiali, inclusiv nazistul executat George Bush Sr. și un descendent al lui David Rockefeller care era cunoscut drept Rockefeller cel Suprem. Musulmanii căutau, de asemenea, pe cineva care să joace rolul lui Mahdi sau al lui Mesia care să deschidă Noua Era.

Ceea ce toți acești oameni nu au reușit să realizeze este că restul lumii se trezește și nu va merge împreună cu planurile lor și se vor lasa manipulati.

Prăbușirea plandemiei Covid-19 este un foarte bun exemplu al modului în care capacitatea lor de a turma omenirea se destramă. Acest plan a fost pus în aplicare prematur la sfârșitul anului 2019, după ce și-au dat seama că națiunile asiatice nu le vor mai finanța jocul lor.

Cel mai important, încercarea lor inițială de a provoca decese în masă cu atacuri electromagnetice 5G și apoi să dea vina pe un „coronavirus”, a fost neutralizată.

Pentru a vă reaminti, aruncați o privire la această prezentare detaliată care arată cum „focarul” inițial al „coronavirusului” a corelat aproape exact cu începutul rețelelor 5G din întreaga lume.

Ceea ce s-a întâmplat a fost că rețelele 5G au fost închise aproape imediat, motiv pentru care rata mortalității pentru acest așa-numit virus este acum aceeași cu rata mortalității populației generale înainte de „pandemie”.

De asemenea, sunt din ce în ce mai mulți denunțători care ies din "rand'. De exemplu, săptămâna trecută, un medic care lucra la un spital KKR din Japonia a sunat să spună că toate așa-numitele cazuri „Covid-19” din Japonia au fost localizate la spitalele KKR și că toți pacienții pe care i-a văzut erau victime ale unui atac electromagnetic, nu virus.

Mai jos puteți citi un raport de la un medic canadian care descrie infracțiunile medicale ale regimului Justin Castro (Justin Trudeau):

"Se iau măsuri. De exemplu, un domn pe numele lui Alexander Federowicz a postat pe site-ul nostru un comentariu care scria ca în parte „din 1989 până în 2005, SUA, USMC, armata SUA și marina SUA au implementat toate sistemele de frecvență 5G. 

Folosirea lor către orice zonă publică sau iradierea intenționată a oricărei persoane militare sau civile cu aceste arme ar fi dus la o curte marțială generală și la o condamnare pe viață la închisoarea militară Fort Leavenworth. În unele cazuri, pedeapsa capitală ar fi fost administrată. ”

MI6 a luat act de acest comentariu și l-a transmis omologilor lor din Pentagon și altor agenții militare mondiale. Apelul a fost lansat acum pentru a vâna și a aresta toți agenții vaccinului ARNm, promotorii 5G etc.

Seviciile secrete franceze au răspuns cu un mesaj pe care se citea parțial:

„Pedeapsa cu moartea a fost pronunțată împotriva tuturor celor care promovează genocidul la nivel mondial și ingineria genetică frauduloasă pe bază de vaccin. Patroni Pfizer și Astra Z sunt vânati de Forțele Speciale. Același lucru este valabil și pentru bancherii internaționali care utilizează programe frauduloase de tranzacționare de înaltă frecvență alimentate de supercalculatoare. ”

Mesajul a arătat cu degetul către Vatican și către unitatea de poliție franceză BRI. Au subliniat, de asemenea, că „Bidetul” (Biden) nu este președinte și nu are sprijinul Pentagonului.

A doua zi după ce am primit acest mesaj, au apărut aceste știri:

„Un incendiu la o firmă franceză de servicii cloud a perturbat milioane de site-uri web, eliminând portalurile agențiilor guvernamentale, băncile, magazinele, site-urile de știri și eliminând o parte din spațiul web FR, potrivit monitorilor de internet.” 

Un alt semn ca, Cabala pierde este că Monsanto a fost găsit vinovat de otrăvire chimică. Aceasta este o prevestire a ceea ce se va întâmpla cu companiile de vaccinare.

https://www.blacklistednews.com/article/79425/monsanto-found-guilty-of-chemical-poisoning-in-landmark.html

De asemenea, săptămâna trecută, politicianul de extremă dreapta boliviana Jeanine Añez a fost arestata pe 13 martie sub acuzația de terorism pentru rolul său în lovitura militară din 2019, care avea ca scop furtul aprovizionărilor cu litiu din Bolivia pentru Cabala.

Doi politicieni germani au fost nevoiți să demisioneze de atunci pentru că au profitat de măști de față.

Există nenumărate rapoarte similare la nivel mondial care apar într-un ritm furios care arată că rețeaua de control fascist din Occident se prăbușește.

Poate de aceea am fost contactați săptămâna trecută de către oficialii Consiliului Federal al Rezervei SUA care ofereau "mita" de tordinul secilor de miloane de dolari dacă le-am putea da accesul la niște „bani ai familiei dragonilor” din China. Desigur, li s-a spus sa isi bage oferta undeva!

De aceea, Vaticanul este acum în faliment. 

https://apnews.com/article/vatican-low-on-reserves-seeking-donations-90586d6c79d75d229c207dcddcfe2d9b

Banii pe care îi produc acum sunt acceptați doar în Statele Unite, motiv pentru care oferta de bani M1, care a durat 244 de ani pentru a ajunge la 4 trilioane de dolari până la începutul anului 2020, a crescut acum la peste 20 de trilioane de dolari. 

https://www.activistpost.com/2021/03/brace-yourselves-for-the-most-dramatic-shift-in-the-standard-of-living-in-all-of-us-history.html

Unde merg toți „banii”? Un loc unde merg este NASA (Not A Space Agency), unde se pare că se ascunde o delapidare la scară largă. Au produs o aterizare CG pe Marte, evident falsă. Acum spun că noul lor telescop spațial scump „ar putea fi furat de pirați”.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2021/03/nasa-james-webb-space-telescope-pirates/618268/

Situația a ajuns la punctul în care economiștii de masă, cum ar fi profesorul Mark State din Michigan State Economics. Skidmore spune: „Întregul sistem contabil al guvernului federal este fraudulos”.

https://usawatchdog.com/financial-system-fake-la-la-land-dr-mark-skidmore/

Situația se va agrava pe măsură ce resursele petroliere controlate de mafia khazariană sunt atacate sistematic în tot Orientul Mijlociu, în special în Arabia Saudită și Siria. 

https://www.debka.com/iran-piles-on-aggression-emboldened-by-us-saudi-israel-restraint/

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pro-iran-militia-publishes-video-new-attack-us-convoy-iraq

Singurul aliat al Israelului din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, îi cerusera lui Netanyahu să vină și să semneze un acord de protecție cunoscut sub numele de Acordul Abraham, doar pentru a anula vizita pentru a patra oară. Au fost oferite diverse scuze penibile pentru anulare, dar adevăratul motiv pentru care Netanyahu nu poate merge este că nu mai este de fapt in viata.

De aceea, Netanyahu nu apare în public, în ciuda unei campanii electorale în curs de desfășurare. 

În schimb, potrivit site-ului de propagandă al Mossad, Debka, „Netanyahu se promovează cu un cameraman care urmărește și își înregistrează întâlnirile în curs de desfășurare într-un colț al țării după care altul live pe Facebook”. 

Cu alte cuvinte, la fel ca Joe Biden, el există doar prin dublura cu mască și acum mai nou si ca fantomă digitală CG (Holograma). 

https://www.debka.com/with-israels-election-9-days-off-new-faces-but-no-dark-horses/

Apropo, iată cea mai recentă confirmare că Casa Albă rămâne goală, chiar dacă CNN pretinde că administrația Biden există de fapt. 

https://www.bitchute.com/video/Ozr9bwTPnmbv/

Desigur, Biden nu a ținut încă o conferință de presă sau sa se fi întâlnit cu un alt lider mondial.

De asemenea, într-un semn clar că băieții buni câștigă, am primit un telefon pe 11 martie 2021 de la comandantul flotei SUA - Pacific, amiralul John C. Aquilino, unde mi-a citit următoarea declarație:

„Am dori să ne cerem scuze poporului japonez pentru eșecul nostru de a-l proteja de atacul terorist de la Fukushima care a avut loc în urmă cu zece ani astăzi. Promitem să fim mai vigilenți în viitor pentru a ne asigura că un astfel de atac nu se va mai repeta niciodată. ”

Am confirmarea atât de la CIA, cât și de către NSA că majoritatea liderilor acestui atac terorist, inclusiv fostul secretar general iezuit Peter Hans Kolvenbach și prim-ministrul Benyamin Netanyahu, au fost executați pentru rolurile lor în atac. Alți făptași precum baronul Thyssen sunt judecați inca.

Încă câteva domino-uri precum Justin Castro (Justin Trudeau prim ministrul Canadei) și Angela Merkel în Germania nu au căzut încă, dar este doar o chestiune de timp pana pierd puterea.

Armata trebuie acum să ocupe cartierele generale ale Facebook, Google, Twitter, Microsoft etc. cât mai curând posibil și să ii vâneze directorii pentru a pune capăt tuturor falsurilor, cenzurii, dublurilor, și CG-urilor (Hologramelor) profunde pe care le vedem pe ecranele noastre omniprezente.

În cele din urmă, mass-media corporativă are nevoie de o revizie completă. De-a lungul anilor, i-am urmărit pe colegii mei jurnaliști cum au fost uciși, concediați sau retrași până când au rămas doar lacheii. Acești lachei trebuie să fie concediați sau închiși. Este timpul să readucem adevărul în discursul nostru public.

Amintiți-vă, adevărul ne va elibera.

Traducere de Adrian Stere

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...