miercuri, 24 martie 2021

Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian: Noi Energii și Cronologii

 

Inuaki Blog,Inuaki,2021,Ascensiune,Spirituality,Cabala,Mira, Pleiadieni, 5D,extraterestri,Romania,Evenimentul,
                                                         Sara Kurfeß on Unsplash

Salutari,


Sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian și sunt încântat să mă întorc prin acest canal. Astăzi am un mesaj pentru omenire.


Vreau doar să vă reamintesc tuturor cine sunteți și de ce sunteți aici. După cum știți acum, amintirile voastre au fost șterse de Entitățile Întunecate cu mult timp în urmă.


Toată lumea, care locuiește ca om pe această planetă, a venit din diferite sisteme stelare, galaxii și universuri. Ați făcut o promisiune înainte de a ajunge aici pentru a ajuta la eliberarea Mamei Pământ de Reptilieni și Draconieni.


Acum, noile energii și linii de timp se aliniază într-o Ordine Divină pentru a vă ajuta să vă recâștigați abilitățile trecând la frecvențe superioare.


Umanitatea ca, conștiință colectivă nu și-a dat seama încă despre adevarata lor putere, care poate schimba rezultatul acestei lumi și poate îndepărta fără efort sufletele corupte, deoarece se tem de Lumină și nu pot fi în vibrațiile înalte.


Totul se reunește într-o aliniere perfectă, rasa umană trebuie să-și ia puterea și destinul înapoi în propriile mâini pentru a se elibera de această sclavie, care a durat prea mult, după cum știți voi toți.


Între timp, trebuie să rezistați Noii Ordini Mondiale cu privire la ceea ce încearcă să vă forțeze sa acceptati și vă rog, fiți conștienți de faptul că vaccinurile sunt periculoase pentru oameni, deoarece conțin nanotehnologii create pentru a distruge corpul uman.


De aceea, este foarte important să preluati controlul asupra propriilor vieți acum și să nu aștepțati prea mult, deoarece fiecare minut este crucial pentru această lume nouă. Cu toții aveți forța interioară în voi pentru a îndeplini această sarcină de a vă elibera de această închisoare 3D.


Este foarte important să înțelegeti că sunteti o Ființă Divină a Luminii și ati venit aici în această parte a Galaxiei pentru a servi unui scop superior. Misiunea este foarte simplă de a aduce Lumina și Iubirea pe Gaia și de a deveni lideri pentru alții care încă dorm și ai ajuta să vadă Lumina.


Sunt din Înaltul Consiliu Pleiadian, așa că sunt informat tot timpul despre situația de pe Pământ. Am fost selectat pentru a fi responsabil al Înaltului Consiliu, așa că fac planuri și pregătiri pentru ca Flota noastră Pleaidiană să aterizeze după eliberarea Pamantului.


Echipa mea de consilii vor ajuta la înființarea de centre de lumină la nivel global și vor ajuta cu alte proiecte umanitare.


Sunt încântat că vom putea in sfarsit să ne asistăm personal surorile și frații.


Vin vremuri noi și ne simțim foarte fericiți de viitoarea transformare care se întâmplă deja, precum salvarea multor copii din mainile Cabalei, membrii ai cultului intunecat capturați, îndepărtarea celor întunecați care au comis crime împotriva civilizației dvs., arestări ale oficialilor guvernamentali negativi


De asemenea, nici o nouă Forță Întunecată nu poate intra pe această planetă din afara aecstui sistem solar, sunt interzise și sunt tăiate toate comunicatiile Cabalei de Flotele noastre Galactice.


Mass-media dvs. va fi complet dezmembrată pentru că nu este adevărată și manipuleaza oamenii și va fi înlocuită de adevăr și nu va mai fi nevoie de ea. Vechile vremuri se vor dizolva și va sosi un nou viitor strălucitor.


Vă rog, fiți pregătiți ca viețile voastre să se schimbe atât de drastic incat va veți simți că trăiți într-un film science fiction. O să uitati de vechea voastra viață 3D din Matrix foarte repede, așa cum nu ar fi existat până acum, doar aventurile și bucuria vor face parte din viața voastra de zi cu zi.


Sunt bucuros pentru umanitate și vă reamintesc să aveți răbdare și să nu vă descurajați chiar dacă schimbările nu vin suficient de repede.


Trebuie să ne credeți pe cuvant că această realitate este zdrobită cu fiecare zi din ce în ce mai mult și nimeni nu o mai poate opri sau repara, puteți fi sigur de asta. Mulțumesc.


Vă rog, rămâneți întotdeauna în lumină


** Canal: Erena Velazquez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...