joi, 25 martie 2021

Mike Quinsey: Timpul sta in loc

 

Inuaki,Inuaki Blog,2021,Ascensiunea,Spiritualitate,Romania,Cabala,5D,Noua Ordine Mondiala,Gaia,extraterestri,Noua Era,Evenimentul,
                                                               Erik Witsoe on Unsplash


Într-un fel, timpul stă nemișcat și nu poate progresa până când nu se iau măsuri pentru a reduce în cele din urmă puterea celor întunecați, până la un punct în care aceștia nu mai pot interfera cu schimbările planificate care duc la eliberarea de planul lor cinic și malefic pentru control și de a reduce populația lumii.

Planul îndrăzneț a fost posibil doar prin infiltrarea și controlul lor în atât de multe domenii de afaceri și politică. Ați putea spune în multe cazuri că a fost posibil doar prin constrângere, șantaj și chiar crimă.

În mod clar, nu poate și nu vor fi lasati să-și atingă obiectivele și vor fi opriti. De cei care sunt ocrotitorii tăi nevăzuti și adesea necunoscuți din nivelurile superioare. A fost o călătorie lungă și dificilă care trebuie să se încheie în curând pentru ca Noua Epocă să poată începe cu adevărat.

Într-o perioadă lungă de ani, toți ați avut multe încarnări și, pe măsură ce vibrațiile voastre au crescut, v-ați extins și nivelul de conștiință. Acesta v-a oferit un grad mai larg de percepție cu privire la problemele care au loc în jurul vostru și acum înțelegeți ce a fost anterior dincolo de înțelegerea dvs., deoarece nu sunteți atât de ușor luati de manipularile vehiculate de cei întunecați.

Prin Legea Universală, ei trebuie să-și facă cunoscute activitățile în avans, oferindu-le astfel celor din Lumină posibilitatea de a se pregăti pentru acțiunile lor. Nu sunt întotdeauna luati foarte în serios, dar intenția lor este oricum să dezvăluie din planurile lor. Vă putem asigura că în trecut Ființele Luminii v-au asistat în mai multe rânduri sau au intervenit în numele vostru. Există o limită cu privire la cât de departe pot merge cei întunecați cu intențiile lor de a tine omenirea pe loc.

În perioada actuală în care vă aflați, puteți face puține lucruri pentru a ajuta Forțele Luminii, cu excepția menținerii focalizării asupra obiectivului dvs., menținându-vă astfel vibrațiile cât mai mari. Timp de eoni a fost dificil, dincolo de cuvinte, viața fiind foarte precară și uneori cu puțin timp sau deloc pentru dezvoltarea personală.

Acum aveți mai mult timp pentru voi înșivă și sunt disponibile surse de informații care vă vor acoperi nevoile actuale. Nimeni care caută cu adevărat informații care exprimă adevărul istoriei tale și oportunitățile tale viitoare nu va fi lipsi de ajutor și îndrumare care să le permită să progreseze mai repede.

Într-adevăr, există mai mulți ajutători în acest moment decât în ​​orice perioadă anterioară, ajutători dornici și capabili să vă ajute. Unii dintre voi sunteti potențiali Maeștri, iar calea voastră spirituală va reflecta oportunitățile pe care le căutați să înțelegeți și să dezvoltați frecvențele superioare.

Dezvoltarea ta ține de creșterea personală și, deși este posibil să nu o recunoști, planul tău de viață este conceput special pentru a te asigura că ai succes. Este destul de normal ca ființele ascendente să ajute ființe cu un nivel de vibratie mai scazut. Așadar, puteți fi sigur ca veti fi ajutati, dar nu uitați să întrebați de asemenea ce aveți nevoie și, de cele mai multe ori, veți obține ceea ce aveți nevoie.

Nevoia este cuvântul operativ, deoarece nu există niciun sens sau scop în a dori lucruri care nu vă vor fi de folos pe calea voastră spirituală. Cu toate acestea, din moment ce vă aflați într-o nouă perioadă, este mai probabil să primiți tot ce aveți nevoie atâta timp cât vă promovează evoluția.

Pe măsură ce evoluați, veți obține mai multă libertate în ceea ce privește problemele personale, dar chiar și așa Ghizii dvs. vă vor ajuta în alegerile dvs. Fiti sigur că toată lumea, cu excepția celor întunecați, dorește să va vadă succesul, în timp ce cei intunecati vor face tot posibilul pentru a va opri.

De-a lungul unei perioade îndelungate de timp vi s-au oferit informații despre viitorul care vă așteaptă și au condus oamenii pe o cale informativă și inspiratoare. Fără eforturile noastre de a vă îndrepta în direcția cea bună, este posibil să vă fi irosit viața cu puține progrese.

Ați realizat intuitiv direcția pe care trebuie să o luați. Se poate părea că aveți suficient timp să vă ridicați, dar există mult de lucru pentru a ieși din vechile moduri de a face lucrurile. Acum trebuie să gânditi mare, deoarece viziunile despre viitor vor deveni realitatea voastra în cel mai scurt timp.

Desigur, va fi cu ajutorul nostru, dar primele mișcări trebuie să vină de la dvs., deoarece trebuie să respectăm alegerea voinței voastre si liberul arbitru. Filmele futuriste v-au hrănit imaginația destul de mult, iar ficțiunea științifică de ieri a devenit realitatea de mâine. Progresele au permis imposibilului să devină un potențial realist pentru viitorul imediat.

Cu toate acestea, trebuie să puneți lucrurile în ordine mai întâi și să stabiliți un scenariu care să stea la baza a tot ceea ce urmează. Odată ce ați realizat asta, atunci lucrurile vor începe cu adevărat să se miște mult mai repede.

După cum ați fost informat de multe ori, Lumina a câștigat lupta pentru voi, deși mai sunt încă probleme de depășit. Cel puțin sunteți conștient că orice efort depuneți va fi recompensat.

Mizeria în care vă aflați în prezent va fi depășită și, desigur, trebuie să fie așa cum sunteți destinat să fiți gata pentru realizări mai mari, care vor aduce noi inovații care se vor baza pe cele care sunt deja utilizate.

Sănătatea voastra este pe primul loc în listă, spre deosebire de vremurile anterioare, când a fost neglijată din păcate, dar în timp, bineînțeles, corpul vostru se va schimba din cauza vibrațiilor mai mari, va veni un moment în care veti trece dincolo de boli și probleme similare pentru a va bucura de o sănătate perfectă.

Va puteti imagina cum va fi să respirati aer nepoluat și oriunde ai merge pe jos aerul sa fie proaspăt și fără substanțe chimice. Acolo unde copacii și alte plante cresc la dimensiunea propusă și flori care sunt o imagine a frumuseții și au un parfum minunat care umple aerul. Unde căile navigabile ale lumii sunt curate.

Există puține locuri în prezent în care marea este nepoluată și viața marină nu este afectată de boli. Cu ajutorul dvs., o sarcină aproape imposibilă de a curăța căile navigabile poate fi realizată destul de repede. Chiar și acum, cele mai grave efecte sunt eliminate fără știrea voastra și depinde de voi să le mențineti.

Într-un mediu curat și sănătos, toate sunt benefice, nimic mai mult decât Omul însuși. Vă vedem viitorul clar definit și vă încurajăm să-l ajutați să se manifeste prin îngrijirea Mamei Pământ.

Depășește-ți disperarea la problemele pe care le vezi acuma si blocajele celor intunecati deoarece sfârșitul este la vedere. Din diverse motive, apar ca rezultat probleme inevitabile, dar oamenii sunt remarcați pentru intențiile lor hotărâte de a depăși chiar și cele mai mari probleme.

Strângerea împreună vă va ajuta să lăsați deoparte diferențele mărunte și să vă asigurați că un efort comun va produce rezultate mult mai rapide. Oare omenirea va realiza în cele din urmă că, cooperarea este cea mai rapidă cale spre succes?

Vă las cu dragoste și binecuvântări și Lumina să vă înveselească zilele și calea spre desăvârșire. Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.

În Dragoste și Lumină.

Mike Quinsey.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...