duminică, 21 martie 2021

Federația Galactica prin Blossom Goodchild, 21 martie 2021


Inuaki Blog,Inuaki,Ascensiune,Cabala,2021, Federatia Galactica, 5D,Evenimentul,Romania,SUA,Spiritualitate,
                                                        City of Gold Coast on Unsplash

Salut băieti! Cum stau lucrurile la voi?


Salutările noastre fiecăruia care locuiește in planul Pământului, indiferent dacă știu de noi sau nu ... Iubirea noastră încă ii atinge.


Sunt sigura că da. O întrebare adresată de mulți este ... „Unde se află terenul în ceea ce privește Marele Anunt ? Mai este mult? 


Intr-adevar. Pentru schimbările care urmează să aibă loc în/de mare magnitudine, pivotați în jurul acesteia. Si ... când o astfel de problemă este adusă la iveală ... este SCIMBAREA JOCULUI TOTAL.


Deci, „o astfel de chestiune” înseamnă doar un singur lucru?


Da.


Trebuie să fie uriaș anuntul, presupun, că nimeni nu a „auzit” / a descoperit încă?


Inițial, va exista o Trezire care are loc in mulți dintre cei adormiți. Nu toți ... pentru că vor exista cei care preferă să „ignore” ceea ce este divulgat, din cauza neputinței de a accesa realitatea „Ce este” și „Ce trebuie să urmeze sa fie din ea”.


Știi, înțelegi ... nu poate fi dezvăluit de noi. Asta nu ar fi deloc potrivit.


Înțeleg acest lucru, totuși, ați putea să ne spuneți dacă este ceva de care cei care cerceteaza crimele Cabalei, sunt deja conștienți?


Nu.


Interesant! Ce poate fi? Căci chiar și eu, acum mă întreb cât de mult pot merge lucrurile mai adanc?


Oh! Mult mai mult, Blossom.


Și ați dezvăluit cu ceva timp în urmă că va fi anunțat de un „invitat surpriză” sau o formulare similară.


Așa este. Aceasta trebuie să fie.


Va fi oaspetele șocul? Sau ce are de spus oaspetele?


O combinație a celor două.


Așteptarea va continua mai mult? Știu că datele fixe sunt un nono pentru noi amândoi, ani de zile? Luni? Zile?


A fost amanat din cauza unor evenimente neașteptate. Ceea ce, din nou, nu putem vorbi.


Cu toate acestea ... fiecare zi te aduce mai aproape.


Ei bine, indiferent de modul în care îl priviți ... acesta este un lucru cert! Energiile sufletelor de aici jos se epuizează pentru atât de mulți. Așteptarea, ghicitul ... incertitudinile ... de ... totul. Facem tot posibilul, totuși, în unele zile, inima are o senzație de deznadejde totala.


Atunci spune Mantra mai des în astfel de zile.


TE VA scoate din ea.


TE VĂ TRECE PRIN ACESTE VREMURI ... ACUM ȘI ÎN VECI.


Simt tot ce aș putea spune, am spus deja undeva de-a lungul liniei și aș disprețui să mă plictisesc! Ce ziceti de monoliti, ce se întâmplă cu ei?


Toti sunt la locul lor.


WOW. Asta a fost neașteptat.


Acest lucru nu înseamnă că sunt gata pentru „acțiune” ... încă. Deși este necesar ca aceștia să se „dirijeze” singuri ... în / prin ... câmpul magnetic al Pământului și să își solidifice structurile.


Prin această metodă, ei sunt capabili să se conecteze unul cu celălalt ... am spune „subteran” ... în cadrul „căilor” conexiunii ... care, la rândul lor, le permit să se conecteze și să comunice între ei ... în pregătirea pentru când sunt „Setati”.


Setati?


Da, Blossom.


Să ... isi ia zborul?


Intr-un fel de a spune.


Poti elabora? Au ceva de-a face cu Marele Anunț, de exemplu?


Într-un fel. Pentru că trebuie să existe o serie de evenimente care vor avea loc, totuși, este necesar ca „ordinea” lor să fie precisă în calcul.


Imaginați-vă un dispozitiv pe care îl inventați pentru distracție. Este „declanșat” și o minge se rostogolește în jos prin tuburi și, la rândul său, bate ceva așezat în mod deliberat în calea sa ... ceea ce la rândul său ... permite altceva ... să înceapă o altă mișcare etc ... in stil de domino suntem clari?


Da, înțeleg ce vrei să spui. Deci, Anunțul este declanșatorul?


Da. Cu toate acestea, am afirma că fiecare „mișcare” are „goluri” necesare între ele. Trebuie să fie așa și veți înțelege de ce pe măsură ce „cad la locul lor”.


Sincer să fiu ... doar pentru a face rostogolirea mingii va fi suficient pentru majoritatea dintre noi!


Și va fi, Blossom ... O să fie.


CEL MAI PUTERNIC AL PUTERNICULUI nu înseamnă doar în moduri de a străluci Lumina cuiva. Trebuie să fii puternic în toate aspectele acestui joc ... inclusiv răbdarea.


Stiu. Cu toate acestea, mulți simt că răbdarea lor aproape că s-a epuizat. Nimic de făcut în legătură cu asta!


Da. Există. Continuă să-ți construiești puterea în Adevăr și Lumină și Determinare și Înțelepciune și Încredere și Scop și ... și ... și ...


Vedeți, dragii mei? Simțim că o facem, totuși, poate este obositor.


ACUM ... în timp ce simți că nu este nimic de făcut ... este momentul în care totul se poate face ... în moduri de pregătire ... în moduri de a te pregăti.


Totuși, ați spus că suntem și simțim că suntem.


SI TU ESTI.


Sarcina ta în „aceste zile” este ...


De-a rămâne vigilenți ...


De-a a rămâne în topul jocului tău ...


De-a a vă menține Lumina strălucind puternic ...


Să repetati Mantra ...


Să ȘTII că nu ești singur când spui / simți ...


Pentru a nu lăsa satisfacția să te absoarbă prin această așteptare ...


Dacă un maraton pentru care te-ai antrenat a fost amânat ... Te-ai așeza, ai mânca și ai „lancezi”?


HaHa! Lancezi! Nu știu de ce, încă, cuvântul ăsta pare amuzant venind de la voi.


Cu toate acestea, se află în vocabularul „tău”, Blossom. Deci, ai vrea? Într-adevăr nu. Voi continuați să vă antrenați ... să continuați să alergați ... să continuați să continuați ... nu ar fi de bun augur pentru voi.


Da. Înțelegem. Doar facem semnalizare în acest moment. Ei bine, multi fac. Desigur, nu pot vorbi în numele tuturor. Vom continua, desigur, vom continua! Deci, înapoi la monoliti, dacă ne permiteți? Gândurile mele, și poate că am atins acest lucru, sunt că vor avea de-a face cu „EVENIMENTUL”. Ce „eveniment” s-ar putea să întrebi pe bună dreptate? BIGGY! Cel care ar putea implica un val solar și un val enorm de dragoste care cuprinde întreaga planetă și ridică imens vibrația. Știi ... ăla!


Asta e corect. „Blițul” propriu-zis, în timp ce părăsește Soarele ... va declanșa câteva dintre ele ... am spune ... circuitele principale / tablourile ... care, la rândul lor, se vor conecta energetic cu toate celelalte, deoarece toate sunt ... gata ... la locul lor. Toate gata și interconectate prin traseele lor.


Totuși, care este rolul lor? Ce se întâmplă când se întâmplă acest lucru?


Ei au multă putere ... dincolo de înțelegerea voastră sau oricine de pe Pământ. Când sunt „aprinse”, când „sunt activate” ... și „în joc ”… ENERGIA lor va permite o undă magnetică, energetică, electrică imensă… atât de sunet, cât și de mișcare.


Îndrăznesc să întreb despre partea „mișcare”?


Luând-o pe iubita ta Planetă către o Dimensiune Superioară.


Asta credeam că vei spune.


Acest lucru poate avea loc numai atunci când TOTUL ESTE LA LOC.


Deci, deși spunem că „structurile” sunt „setate” ... ele nu sunt programate pentru nicio dată anume. Acestea sunt programate când totul este aliniat.


Deci, „Evenimentul” se va întâmpla doar, adică fulgerul solar ... orice presupune întreaga serbare ... atunci când totul este la locul său, de asemenea?


Da. Nu putem începe să explicăm enormitatea acestui lucru. Este imperativ ca strategiile pământești să fie la locul lor ... împreună cu anumite alinieri planetare / stelare ... pentru ca TOTUL să se reunească în ACEST PLAN DIVIN. Pentru ca Sfârșitul întunericului și ÎNCEPUTUL LUMINII să curgă în poziție. După cum vă puteți imagina, Blossom ... complexitatea acestui plan este departe de a fi o „plimbare în parc”.


Da ... nici măcar nu pot începe să-mi imaginez, ca să fiu sincer. De aceea, cred ... trebuie să ne încredem în continuare și singurul lucru care îmi permite să fac asta, este ȘTIINȚA INIMII că acest lucru este de fapt REAL. Uneori, ego-ul nostru pune la îndoială toate acestea ... bineînțeles că da ... atât de mult sună complet nebunesc. Apoi, îmi amintesc, știu, că milioane se simt la fel ca mine. TREBUIE SĂ FIE ADEVĂR ÎN ACESTA. Nu am citit-o într-o revistă ... ci doar o știam din interior. Ceva pe care l-am adus de acasă.


Corect, Blossom. Este Adevărul tău.


Se știe că adevărul se poate schimba totuși.


Adevărul unuia ... pe măsură ce devin mai înțelepți și acceptă mai mult un adevăr mai mare se poate schimba. Cu toate acestea, Adevărul mai mare rămâne doar acela ... mereu și mereu ADEVĂRUL MAI MARE.


Știi cu ani în urmă, m-am confundat atât de mult cu voi despre „Adevărul” și propriul Adevăr etc., și am ajuns să pierd complotul complet. Tocmai l-ai pus într-o singură frază.


Cu toate acestea, cu ani în urmă ... acesta nu ar fi fost Adevărul tau.


Nu mi se pare atât de complicat.


ACUM.


O să va cred pe cuvânt. Deci, atunci ... mesajul de azi ar fi să rămânem rabdatori?


Când spunem că este aproape ... cum poate altfel?


Pentru că așteptarea anunțului sau ceva care să clatine lumea durează mult mai mult decât ne-am imaginat oricare dintre noi.


Cu toate acestea, pentru a avea răbdare ... tot ce trebuie făcut este să respirați adânc și să zâmbiți ... și să cântați ... și să faceți orice vă menține vibrația ridicată. În curând ... veți fi „legănat peste tot în lume”.


Ce? Întregul status quo?


Înțelegem umorul tău datorită „citirii minții” glumei.


Mm! Mă întreb dacă toți ceilalți vor stii *. Știi că ne descurcăm cât de bine putem. Știți că vă suntem recunoscători pentru că ne-ați ajutat. Știi „Am primit asta” ... și știi că, atunci când totul începe ... probabil că vom cânta și vorbi despre asta ... pentru că nu putem obține o pauză. ... Noi, oamenii, nu ai cum sa nu ii iubesti.


Fără îndoială ...


EU SUNT LUMINA.


EU SUNT IUBIREA


EU SUNT ADEVĂRUL.


EU SUNT.


În Recunoștință. În serviciul Iubitor. EU SUNT.


* Rocking over the world ’este o piesă celebră a unui grup„ Status Quo ”. (Pentru cei care nu au inteles gluma!)

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...