joi, 18 martie 2021

Sinele Inalt prin Mike Quinsey: Evenimente majore se apropie

Inuaki Blog, Inuaki, Illuminati, Cabala, Ascensiunea, Spiritualitate, 2021, SUA,Romania, Evenimentul,Noua Ordine Mondiala,
                                                               NASA on Unsplash

În cele din urmă, evenimentele par să fi ajuns la un punct în care pare posibil ca un eveniment major să aibă loc, ar putea fi la doar câteva săptămâni distanta, dar calendarul trebuie să fie absolut corect, deoarece sunt în joc atâtea. Cu siguranță nu va fi difuzat în prealabil, deoarece ar oferi celor întunecați atenția asupra unui plan stabilit de mult timp pentru a-i face pe susținătorii lor să răspundă pentru crimele lor împotriva umanității.


O astfel de acțiune ar fi precursorul multor schimbări pentru restabilirea libertății și a dreptului, pentru o viață pașnică fără teamă și amenințări de violență. Timp de prea mult timp omenirea a fost controlată și implicată continuu în războaie sau amenințări de războaie, care au fost instigate de cei a căror agendă era controlul total al lumii și o reducere majoră a populației.


Pentru mulți dintre voi, astfel de afirmații pot părea absurde și asta pentru că cei întunecați au fost isteți să-și ascundă activitățile. Deși au fost obligați de Legea Galactică să-și facă cunoscute intențiile, cei cu puterea de a răspunde la ei nu au întreprins acțiuni suficiente care le-ar fi putut împiedica planurile.


Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură în bine, iar Forțele Luminii au acum controlul. Este doar o chestiune de timp înainte de a deveni constienti de ceea ce sa intamplat. Dacă vă întrebați de ce Cei întunecați au fost lăsați să ajungă într-un asemenea punct încât lumea a fost amenințată, acest lucru se datorează faptului că „jocul” trebuie jucat în conformitate cu legile universale care se învârt în jurul valorii de a nu intra în conflict cu „drepturile dumneavoastră la exercitarea liberului arbitru."


Din haos vor apărea niște schimbări masive, spre bine, deși poate dura ceva timp până când vedeți un plan evident în ele. Libertatea voastră va fi returnată pentru a lasa in urma tot ceea ce nu este potrivit pentru Noua Era , care promite multe si va asigura o existență fericită și acceptabilă. Bineînțeles, inegalitatea vieții care există în prezent va fi schimbată treptat, astfel încât toți să se bucure de o viață fericită în vremurile prospere care urmează.


Vă spunem aceste lucruri, astfel încât să cunoașteți suferința voastră actuală și sărăcia pe care o trăiesc mulți se va sfârși. Înțelegeți că toate sufletele sunt egale și că rolurile lor pe Pământ sunt de a câștiga experiența de care au nevoie pentru a evolua la un nivel spiritual, în care vibrațiile sunt mult mai mari și unde cei negativi și energiile lor nu pot exista.


Trebuie să vă fi întrebat uneori despre ce a fost viața și scopul ei și, sperăm, acum va fi devenit mai clar pentru voi. Spre deosebire de ultima Epocă care s-a încheiat în 2012, vi s-a dat de atunci mai multă libertate de a vă decide viitorul și sa va stabiliți o oportunitate care să reflecte dorințele voastre. Va fi, de asemenea, un moment în care prietenii tăi Galactici se pot apropia și te pot ajuta cu progresul tău. Să știți că toti sunt de o formă similară cu dvs. și că unii sunt aproape identici.


Există, de asemenea, roboti care sunt utilizati în mod normal ca lucrători în același mod în care ați dezvoltat-o aici, dar nu sunt recunoscute ca formă umană. Automatizarea a parcurs un drum lung de când l-ați dezvoltat pentru prima dată și, comparativ cu potențialul care există, trebuie să zicem ca doar ati zgariat suprafața. Toate vor veni în timp util și pe măsură ce veți fi pregătiți, ideile pentru viitorul dvs. vor fi oferite celor dintre voi care au capacitatea de a le dezvolta.


Perioada de așteptare și continuare continuă pe măsură ce problemele încep să ajunga la un final și, cu siguranță, majoritatea dintre voi vor fi surprinși atunci când vă dați seama ce s-a petrecut în culise. Ne așteptăm la câteva anunțuri majore în viitorul foarte apropiat care vor explica ceea ce s-a petrecut în mare parte fără știrea dvs., deși unii dintre voi au bănuit ce se află în spatele întregii activități din SUA.


În această perioadă actuală în care majoritatea oamenilor sunt inchisi in casă sau foarte limitați în mișcări, este un moment ideal pentru a se face anumite mișcări pentru ai opri pe cei întunecați să scape de justiție. Există măsuri pentru a-i lua în custodie și a face față proceselor pentru crimele lor împotriva umanității. Cu toate acestea, nu ar fi pentru prima dată când propunerile pentru o astfel de acțiune au fost amanate, dar este inevitabil și planurile sunt atât de avansate încât nu există nicio îndoială că vor continua foarte curând.


După mulți, mulți ani de planificare, ultimele zile ale întunericului se apropie, dar fără îndoială, așa cum este natura lor, vor lupta până la sfârșitul amar. Nu sunt conoscuti  pentru „oameni pacifisti” și, pentru a va spune pe sleau există multe lupte si ne asteptam la ce este mai rau din partea Cabalei. După cum am menționat, condițiile actuale sunt ideale pentru a face arestări, oferindu-le puține șanse de a scăpa.


Așa cum v-ați putea imagina că va fi o sarcină gigantică de realizat, dar în număr, Forțele Luminii sunt într-o poziție superioară. Este puțin probabil să mai existe o altă oportunitate ca aceasta, cum ar fi timpul prezent, astfel încât să puteți fi siguri că vom profita la maximum de el, așa că nu vă mirați dacă acțiunea va începe brusc în mod neașteptat.

Toți cei care fac parte din Lumină pot ajuta la evenimente viitoare și pot fi de ajutor maxim gândind pozitiv și trimitând Lumină și Iubire acelor suflete care sunt în prima linie și acționând în numele păcii și dreptății.


Există în mod clar riscuri mari pentru membri care sunt in prima linie atunci când va avea loc confruntarea finala, dar fii sigur că primesc dragoste și protecție. Cei din lumină acționează conform regulilor universale de iubire, în timp ce Cei întunecați vor folosi fiecare truc pe care îl cunosc pentru a evita arestarea. Cu toate acestea, va fi inutil, deoarece șansele sunt acum împotriva lor, deoarece forțe mult superioare sunt de partea Luminii.


Amintiți-vă că puterea Luminii este formidabilă și va respinge și distruge energiile inferioare. Poate fi folosit de oricine lucrează în Lumină și, dacă este focalizat și direcționat într-o manieră pozitivă, va ajuta la depășirea celor întunecați. Ați ajuns atât de aproape de a fi prizonierii lor, nu închiși după gratii, ci sub controlul lor, dar au eșuat în etapele finale ale preluării planificate a Pământului și a populației sale si de a instaura Noua Ordine Mondiala.


Forțele Luminii nu le-ar fi permis niciodată succesul final, dar a fost o luptă destul de grea pentru salvarea Umanității de planurile lor atroce. Oamenii vor fi șocați să afle adevărul, deoarece omenirea ar fi putut fi aproape complet decimată. 


Nu vă temeți, pericolul a trecut acum și pacea și fericirea într-o lume liberă este la orizont. Fii răbdător și nu-ți pierde speranța, deoarece totul este destinat să te asigure că vei beneficia de schimbările care îți vor aduce în cele din urmă tot ceea ce ți-ai dorit vreodată și multe altele.


Vă las cu dragoste și binecuvântări și Lumina să vă înveselească zilele și calea spre desăvârșire. Acest mesaj vine prin Sinele meu Superior.


În Dragoste și Lumină.

Mike Quinsey.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...